2009-03-23 13:55:07• hírek • Szatmár.ro

Sikeres útpályázat

Nagybányán gyűlnek össze az Észak-Nyugati Regionális Fejlesztési Tanácsának tagjai, hogy áttekintsék a régió pályázatainak helyzetét.

Kedden Nagybányán tartja következő soros ülését az Észak-Nyugati Regionális Fejlesztési Tanács - tájékoztatta a Szatmár.ro-t Csehi Árpád, a Megyei Tanács elnöke. A holnapi gyűlésen áttekintik a pályázatok helyzetét a régiók szintjén, valamint a működéshez szükséges év eleji döntéseket hozzák meg. Az észak-nyugati térség fejlesztéséért létrejött ügynökséghez hat megye tartozik.

Ami a Szatmár megyét érintő projekteket illeti, megérkezett az értesítés az Avasfelsőfalu-Turc útszakasz felújításának pozitív elbírálásáról, itt már csak a szerződéskötés van hátra. Két másik megyei útszakaszra van benyújtva még pályázat: Nagymajténytól a tervezett szeméttelepig, valamint a Tasnád-Margittai útszakaszra.

Ugyancsak pályázik a megye a Nagykárolyi Kastély, az Erdődi Vár és az avasfelsőfalui rendelőintézet felújítására. Ezenkívül több magáncégnek és non profit szervezetnek vannak Szatmár megyéből benyújtott pályázatai. Ezeknek a sorsát is nyomon követik, hisz mindezek Szatmár megyébe érkező pénzt jelentenek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: