2016-06-03 15:52:39• hírek • Szatmár.ro

Aktív sorozat-betörőt kerítettek kézre a szatmári rendőrök

Volt olyan lakás, ahonnan 5540 lej értékben vitt el készpénzt és értéktárgyakat.

A csütörtöki nap folyamán fogták el és vették 24 órás őrizetbe a szatmárnémeti nyomozók a 24 éves A. V.-t, akit több betöréses lopással is gyanúsítanak. A férfi legutóbb június 1-jén csapott le, amikor a Nicolae Balcescu utca egyik ingatlanában tett hívatlanul látogatást. Az ablakon keresztül jutott be az épületbe, ahonnan 5540 lej értékben vitt el készpénzt és értéktárgyakat. Ezek 90 százalékát a rendőröknek sikerült visszaszolgáltatniuk a jogos tulajdonosnak.

A nyomozás kiterjesztését követően az is kiderült, hogy más lakásokba is benézett a tolvajlással vádolt férfi. Főleg a lakók figyelmetlenségét használta ki. A nem megfelelően zárt ajtó vagy ablak számára annyira csábító volt, hogy nem tudott neki ellenállni...

Kiderült, hogy május 22-én a Maresal Averescu utcában hatolt be egy lakásba, ahonnan egy női táskát és egy pénztárcát vitt el. A pénztárcában a személyes dokumentumok mellett 2050 lej is volt. Május 24-én is behatolt egy épületbe, de nem sikerült semmit elvinnie, mert a tulajdonos rajtakapta.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: