2016-06-01 13:14:35• hírek • Választási hirdetés

Ákost egy XXI. századi községgé tesszük!

A törvényességben, a bizalomban, a kölcsönös segítségnyújtásban hiszek, és abban, hogy nyelvtől és felekezettől függetlenül minden ember ugyanolyan értékes.

Sándor Sándor József vagyok, és első mandátumomra készülök Ákoson az RMDSZ színeiben. Pataki Csaba megtisztelt bizalmával és felkért, induljak a 2016-os választáson a párt képviseletében. Legfőbb célom, hogy a község a XXI. századi normáknak megfelelően élhető és szép település legyen, ahol jó élni és ahová jó hazajönni. A megkezdett infrastrukturális fejlesztéseket - utak, járdák javítása, szennyvízhálózat kiépítése - szeretném továbbvinni, javítanék az életszínvonalon és befektetők felkutatásával munkahelyeket is teremtenék, hogy az embereknek ne kelljen más településekre utazniuk azért, hogy dolgozhassanak. Nagy bennem a tenniakarás és szeretnék elkövetni azért mindent, hogy Ákos szép községgé váljon.

Szükségesnek látom még több zöldövezet kialakítását, a központi tér és a sportpálya felújítását és iskoláink modernizálását is, hogy ne vigyék a szülők más tanintézményekbe gyerekeiket, hanem tanuljanak nálunk. Van mit javítanunk a község egészségügyi ellátásán is, például szükség lenne állandó orvosra és gyermekorvosra, akik vállalnák, hogy ki is költöznének Ákosra. Mi mindenben segítségükre lennénk, hiszen lakást is biztosítanánk nekik, csak jöjjenek!

Ákos emblematikus épülete a több mint 800 éves református templom. A turisztikai szempontból is jelentős műemlék belső felújítása igen időszerű lenne, ügyének támogatását kiemelten fontosnak tartom.

A törvényességben, a bizalomban, a kölcsönös segítségnyújtásban hiszek, és abban, hogy nyelvtől és felekezettől függetlenül minden ember ugyanolyan értékes. Ezen elvek alapján szeretnék jó polgármester lenni, olyan, akihez bármikor bizalommal fordulhatnak majd az emberek. Ám nekünk is fordulnunk kell valakihez. S ez a valaki a megyei tanács elnöke és az RMDSZ csapata.

Úgy gondolom, ha Pataki Csaba és az RMDSZ csapata kerülne a megyei tanács élére, azzal mindenképp jól járnánk, mert hozzáértésükkel a megye fejlődését támogatnák. Kölcsönösen tiszteljük és becsüljük egymást, ami elengedhetetlenül fontos egy jó együttműködéshez. Komoly, szavahihető embernek tartom Pataki Csabát, hiszem, hogy jó csapat leszünk együtt, és amiben tudjuk, segítjük majd egymást. Önöket pedig arra kérem, támogassanak engem és az RMDSZ csapatát június 5-én a helyhatósági választáson!

(x)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: