2013-06-29 22:24:35• hírek • Szatmár.ro

Ákossal buliztak a Hegyaljások

Ákos koncertjén több ezres nézősereg láthatta, ahogy múlt és jelen szorosan összefonódik.

A zenész a 14. Borsodi Hegyalja fesztivál egyik legemlékezetesebb másfél óráját adta, míg az Anti-Flag a kora esti órákban ugráltatta meg a Borsodi Nagyszínpad előtt összegyűlt hegyaljásokat. A Kiscsilag és az Anna and the Barbies sikere borítékolható volt.

Igor Cavalera, a Sepultura ex-dobosa a Malátabár emelvényén nyomta meg a party gombot Mixhell névre keresztelt „rock-tronica" projektjével.

A csütörtök óta Tokajban állomásozó Anti-Flag saját koncertjükre készülve megkóstolt néhány helyi borkülönlegességet, majd fellépésükön már a fesztivál legnagyobb 'körtáncát' köszönhetjük nekik. A pittsburghi punkok rengeteg nemes ügy mellett állnak ki, most viszont a közönség köreibe álltak be, egészen pontosan dobosuk az utolsó dalt a fesztiválozók gyűrűjében püfölte végig a küzdőtéren.

Ákos Szinti-rockja precíz volt, látványos és roppant intenzív. A show egyszerre elégítette ki a zenész korai- és új korszakáért rajongókat.

Igazi szuperválogatott verődött össze pénteken, hiszen az Ivan and the Parazol retro rock bulija mellett a Magna Cum Laude pálinkázása, a Kiscsillag kockacukra, vagy a Compact Disco eurokompatibilis muzsikája is emlékezetes perceket okozott. Az éjszakát egyrészt a Mixhell, vagyis Igor Cavalera pörgette fel, de a Nemjuci Pepsi Nagyszínpados koncertjét is rengetegen nézték meg a késői óra ellenére.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: