2019-08-25 14:09:42• hírek • Nagy Tímea

Ákos-rajongók a javából: mintegy tucatnyian már az esti szuperprodukció helyszínén várakoznak

Foto: PMN Facebook-oldala
Foto: PMN Facebook-oldala

Javarészt mindent előkészítettek már az esti szuperprodukcióhoz. Ákos koncert zárja vasárnap este a 18. régióünnepet.

Miután híre ment a TURNÉ2019 szatmárnémeti állomásának, Kovács Ákos és zenekarának rajongói lelkesen számlálták a napokat a Partiumi Magyar Napok záró eseményéig. Olyannyira nagy a legjobb helyekért vívott "harc", hogy többen már reggel óta az Aushoppingnál, a Tarr Beton színpadánál várakoznak az este 21 órás fellépésre.

 

Az idei turné rockos hangzású, fantasztikus látványelemekkel tűzdelt műsor lesz. A mindenkori makulátlan színvonalról a csaknem 50 fős szakértő csapat gondoskodik Szatmárnémetiben is. A színpadot idén, az előző évekhez eltérően, az Auchan bevásárlóközpont mellett állították fel.

 

A legendás előadó legkitartóbb, leglelkesebb rajongói Magyarországról és Romániából egyaránt, ide, egyenesen a pódiumhoz érkeztek, hogy biztosítsák maguknak a legjobb pozíciókat. Ők már kétségtelenül az első sorban fognak állni, hiszen reggel 9 óra környékétől foglalják a helyüket. Kitartásuk előtt le a kalappal. A szervezők babzsákokkal segítettek, hogy kicsit kényelmesebb legyen a strázsálás.

 

Figyelem: a koncert INGYENES. Parkolási lehetőség az Aushopping hátánál lesz, a helyszínen táblák segítik majd a tájékozódást.

 

A City Rádió műsorvezetője, Nagy Katalin interjúja a rock ikonnal, már Szatmárnémetiből:

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: