2019-10-07 07:28:12• hírek • Szatmár.ro

Ákos új dala vezeti a Youtube listáját - édesapjára emlékezik benne az énekes

Élete legfontosabb lemezének tartja Kovács Ákos a múlt héten megjelent Idősziget című albumát, amely 14 dalt tartalmaz. A Felemel című dalában, melyre az első klip is készült, az édesapjára emlékezik a Kossuth -díjas énekes.

 

Az új albumot a szokásos csapattal, Madarász Gábor gitárossal, Lepés Gábor billentyűssel, Bánfalvi Sándor dobossal és Kálló Péter basszusgitárossal késztette, és már egy klippet is közzétett az énekes, Felemel címmel, amelyben két éve elhunyt édesapjára emlékezik. A klip egyik legmeghatóbb része, amelyben édesapja fényképét kezében tartva jelenik meg Ákos, majd az együttes többi tagjai az édesapjukkal tűnnek fel.
 

"Az álmaimba éjjelente visszatér / Nem fogja már régen a kezem / Nem is szól, csak int / Aztán eltűnik megint, mikor azt kívánnám, maradjon velem. 
A sötét ég előtt az arca falfehér / A tenyerében parazsat hozott / Ő előttem jár / És a túloldalon vár / Hogy meg ne fagyjak én, ha átjutok / Ha földre omlanak a csillagok" - hangzik el a megható gondolat.

 

Az album egy másik érdekessége, hogy közösen énekel a 17 éves Anna lányával is, a Felemel című dalban is együtt vokálozik édesapjával. A dal a Youtube videómegosztón már közel 340 ezer megtekintésnél jár, alig 5 nap alatt, ezzel vezeti is a videómegosztó magyarországi toplistáját.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: