2015-08-04 14:02:53• hírek • (x)

Akkumulátorok minden autóba, akár munkagépekbe is!

Az AutoAS-nál akkumulátorok hatalmas választéka vár - most akár kedvezményben is részesülhetsz!

Azt a legtöbb szatmári autótulajdonos tudja, hogy ha baj van az autóval, az egyik legjobb megoldás az, ha az AutoAs-hoz, az autószerelés ászaihoz fordulnak. Ott ugyanis operatívan meg tudják javítani a kisebb vagy nagyobb meghibásodástól szenvedő gépjárművet.

Sőt, az AutoAs-nál hatalmas választék vár autóalkatrészekből is, így ha olcsón és könnyen szeretnél hozzájutni az alkatrészekhez, amelyektől az autód majd jobban érzi magát, térj be hozzájuk. Rendszeresen szerveznek akciókat is, most például az akkumulátorok nagy részéhez lehet kedvezménnyel hozzájutni. Az AutoAs kínálatában számos akkumulátorfajta található, így a cég üzletébe betérve könnyen megtalálhatod a számodra megfelelőt. Az árban benne van a beszerelés díja is, emellett pedig helyben el tudják végezni az akksi töltöttségének mérését is, a jótállásba tartozó problémákat pedig rekordidőn belül, az AutoAs boltjában orvosolni tudják.

Újdonságként pedig mostantól munkagépekbe, mezőgazdasági gépekbe és kamionokba is lehet akkumulátort kapni az AutoAs-nál, szóval tényleg minden igényt ki tudnak elégíteni.

Keresd fel az AutoAs-t a Closca sugárút 42 szám alatt, vagy kérj információkat, jelentkezz be a 0261-806-026-os vagy a 0756-571-264-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: