2018-08-27 05:00:11• hírek • (x)

Akkumulátorcsere kedvezményesen? Igen!

Ki szeretnéd használni a nyár végét? Megragadnád az alkalmat, autóba pattannál a családdal, hogy az ősz beköszönte előtt még utoljára pihenjetek egyet? Előrelátó vagy és fel szeretnél készülni a hideg, fagyos reggelek okozta meglepetésekre? Csak rajtad múlik, megbizonyosodsz-e arról, hogy járműved tökéletesen működik.

Nem igazán tudod, minek is kellene utánajárnod, ha nem szeretnél váratlan helyzeteket? Örülnél, ha nem kellene mélyen a zsebedbe nyúlnod, vagy legalább kedvezményesen megúsznád az átvizsgálást? Akkor jól figyelj, hiszen az AutoAs megoldást kínál valamennyi problémádra!


Nem győzzük hangsúlyozni, milyen fontos, hogy átnézessük az akkumulátort járművünkben, nehogy éppen útközben, vagy a fagyos reggeleken érjenek bennünket meglepetések. Az autók indító akkumulátora egy nagyon fontos eleme minden autónak. Rengeteg olyan meghibásodás van, ami visszavezethető az akkumulátorig, a kérdés csak az, hogy mikor jövünk rá, ezzel kezdjük a hibakeresést. Sok esetben elkerülhető lenne, hogy váratlan, sokszor nehezen nélkülözhető összegeket kelljen kiadni egy vadonatúj akksiért, de ha mégis megtörténik, olyan helyen kerüljön rá sor, ahol kedvezményesen tudhatjuk le a vásárlást. Az AutoAs-nál most 7% kedvezménnyel szerezheted be új akkumulátorodat, ráadásul egyéb, az autód gondtalan működéséhez szükséges javításokat és ellenőrzéseket is elvégezhet neked a szakértő csapat.


Az égők átvizsgáltatása vagy a fékrendszer ellenőrzése is legalább annyira fontosak, mint az akkumulátor állapotának a kérdése. A fékfolyadék szintjét se felejtsük el ellenőrizni! Erre elméletben kétévente sort kellene keríteni, az idő múlásával ugyanis csökken a fékhatás. 


Ne feledkezzünk meg a légkondiról se! Normál esetben szezon elején ajánlják a szakemberek a légkondicionáló berendezések átvizsgálását, de még most sem késő, ha megfeledkeztél volna róla! Az AutoAsnál, a Q-Service szervizhálózat szatmári partnerénél könnyen és gyorsan megoldható a klímatisztítás a megfelelő technikával.


Legalább ilyen fontos az olajcsere is. Az elhasználódott olajról tudni érdemes, hogy sokat ronthat a motor állapotán, így minden szempontból jó döntés, ha odafigyelünk a kenőanyag és a szűrők cseréjére, nem is beszélve arról, ha nyaralni készülünk!


Az AutoAs szakembereihez betérve egészen biztos lehetsz benne, hogy jó kezekben lesz járműved, legyen szó akár vakációról, akár az őszi állapotfelmérésről. Ne feledd tehát, ha akkumulátorcserében gondolkodsz, az AutoAs 7% kedvezménnyel vár!


Jelentkezz be bármilyen gonddal az AutoAs-hoz a 0728-555-592-es, a 0261-806-026-os vagy a 0756-571-264-es számon, kérj időpontot, a szervizben pedig minden problémádat megoldják!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: