2016-11-03 00:56:35• hírek • Blikk.hu

Akkor megnyugszanak végre, ha öngyilkos leszek?

Hónapok teltek el az egész ország figyelmét felkeltő botrány kirobbanása óta, Kiss László pedig arról számolt be a Story magazinnak, miként élte meg az elmúlt hónapokat és mi változott az életében.

Több mint fél évszázad - ennyi idő telt el a Kiss László és társai által, 1961-ben elkövetett bűncselekmény óta. Ekkor két társával megerőszakoltak egy fiatal lányt, amiért Kisst három év börtönbüntetésre ítélték, de végül 20 hónap után amnesztiával szabadulhatott. Idén áprilisban azonban újra napvilágra került az elhallgatott ügy, ez pedig elegendő volt ahhoz, hogy Kiss körül minden összeomoljon. Az ország egyik legünnepeltebb edzőjének évtizedek alatt felépített munkája akkor már mit sem ért: a szövetségi kapitányi poszttól a díszpolgári címen át az ő nevét viselő uszodáig szó szerint szinte mindent elbukott. A Story magazin most Kiss szeretett városában, Százhalombattán készített interjút az edzővel.

"Vannak dolgok, amelyek elől nem tud elmenekülni az ember, és nem is akartam. De higgye el, soha egyetlen rosszindulatú megjegyzést sem kaptam az utcán a botrány kirobbanása óta, nem szóltak be, nem szidtak, nem köpködtek. Sőt. Ebben a 18 ezres városban jóval több mint háromezren írták alá az engem támogató petíciót" - kezdte mondandóját Kiss. A korábbi szövetségi kapitány az ügy kirobbanása után nyilvánosan bocsánatot kért áldozatától, Takáts Zsuzsannától, azonban a mai napig morfondírozik azon, hogy mi okból kerülhetett napvilágra az ügy ennyi idő után.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: