2011-08-23 09:33:34• hírek • Szatmár.ro

Aki többre vágyik, koktélt iszik

Az italfogyasztási preferenciák országonként és egyénenként változnak. Természetesen számos tényezőtől függ, hogy éppen milyen italt fogyasztunk.

Hétköznap este van-e, valamilyen különleges alkalom, vagy csak egyszerűen lazítani szeretnénk barátaink társaságában. Míg egyesek hűségesen ragaszkodnak kedvenc italukhoz, sokan az alkoholok terén is bevállalósak és szívesen kísérleteznek. Abban az esetben, ha már unod a hagyományos tömény italokat, a sört vagy a bort, próbálj ki különböző koktélokat.

Próbáld ki a Suburbant

Elsősorban azoknak ajánlott, akik szeretik az erős és egyben különleges italokat. A Suburban karakteres ízét a vörösbor, a rum és a whisky adják, további különleges ízhatást kölcsönöz még neki a kétfajta likőr is.

Hozzávalók: 0,5 rész barna rum, 0,5 rész vörösbor, 1,5 rész whisky, 1 öntet Triple Sec vagy Cointreau és 1 öntet Angostura szükséges.

A shakerbe tegyünk jeget, majd öntsük bele a whiskyt, a vörösbort, a rumot és egy-egy öntet Triple Sec-et és Angosturát. Alaposan rázzuk össze, majd szűrjük egy koktélos pohárba, de a legjobb, ha old fashioner pohárba öntjük. Ebbe előzőleg tegyünk néhány kocka jeget is. Mivel erős italnak számít, ezért külön díszíteni nem kell. Az ital alkoholtartalma 25-35 százalék.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: