2016-06-01 18:17:50• hírek • Választási hirdetés

Aki szereti a városát, menjen el szavazni!

„Nagyon egyszerű a választás tétje! El kell döntenünk, hogy fiatal, elkötelezett, tisztességes polgármestert szeretnénk Szatmárnémeti élén vagy továbbra is a PSD-s polgármestert", jelentette ki kampányzáró sajtótájékoztatóján Kereskényi Gábor.

Az RMDSZ polgármesterjelöltje elmondta: nyugodt és tiszta lelkiismerettel várja a választás napját. „A dolgunk elvégeztük, amit tehettünk, megtettük! Tisztességesen végigcsináltuk ezt a kampányt, nem az ellenfelekkel foglalkoztunk, hanem az emberek problémáival. Nem személyeskedtünk, hanem a programunkról és a terveinkről beszéltünk, mindenkinek mindenütt", fogalmazott Kereskényi.

Márpedig Kereskényi és csapata sok helyre eljutott. Mintegy 7200 személy támogatta aláírásával és közel 15.000 személyhez jutott el személyesen vagy 148 önkéntesének segítségével. Hogy az impozáns számokat folytassuk, az RMDSZ polgármester-jelöltje mintegy 300 utcában beszélgetett el az emberekkel, de nem maradt ki a megyeközpont egyetlen piaca sem!

„Örülök, hogy a programunk megegyezik a szatmáriak igényeivel, céljaival! Az emberek 95%-a pozitívan reagált a programunkra és változást akarnak!

„A 86 éves Gyula bácsi elmondása szerint a járdákat utoljára az árvíz után csinálták meg, bicikliutak meg még tervben sincsenek. Visszaemlékezett azokra az időkre, amikor a kommunistra doktrína szerint a falvakat a városok szintjére kell emelni. Akkor el sem tudta képzelni, hogy az oly módon valósul meg, hogy Szatmárnémetiben sem lesznek járdák", elevenítette fel az egyik beszélgetést Kereskényi. „A Szőke Mocsáron arra panaszkodtak, hogy a rossz utakon úgy felgyűl a víz, hogy előfordult: a mentő nem mert bemenni az utcába, így a beteget lovasszekéren vitték el a mentőig!", említett egy másik példát a jelölt.

„Szatmárzsadányban négy éve az emberek 97%-a a PSD-re szavazott, most viszont többségük hallani sem akar erről. Nem elég, hogy a személyigazolványaikkal kapcsolatos problémáik nem oldódtak meg, de az elmúlt négy évben semmit sem kaptak. Kivéve egy orvosi rendelőt. Amit a kultúrotthonban alakítottak ki. Természetesen dr. Coicás rendelőről van szó", folytatta Kereskényi.

A piaci árusok az elvégzett munkák gyenge minőségére, a Kárpátok negyedben lakók a tömbházak vízzel teli pincéire, a Szolidaritás-negyedben lakók a játszóterek hiányára és a hajléktalan-szálló jelenlétére panaszkodnak. Szinte mindenütt kifogásolják azonban a rossz állapotban lévő járdákat, hisz a kismamák, kisgyermekes anyukák szinte képtelenek végigtolni a gyerekkocsikat a városon.

„Az elmúlt 26 évben nyolc évig az RMDSZ állt a város élén. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem volt miden fenékig tejfel, hogy követtünk el mi is hibákat", hangzott a politikusoktól szokatlanul őszinte beismerés. „Most kompetens csapattal és a Német Demokrata Fórum támogatásával szeretnénk tenni Szatmárnémetiért. Be fogjuk bizonyítani, hogy minket csak a város fejlődése érdekel. Sokszor elmondtuk azt is, egyedül nem fogjuk tudni vezetni a várost! Ezért készek vagyunk együttműködni mindenkivel, aki a város fejlődését tartja szem előtt!", hagsúlyozta a parlamenti képviselő.

Kereskényi Gábor végül felhívással fordult a szatmáriakhoz „Elég a rombolásból! Elég a lemaradásból! Arra kérem a szatmáriakat, higgyenek a szemüknek és hallgassanak a szívükre! Aki szereti Szatmárnémetit, az menjen el szavazni!"

(x)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: