2012-11-20 13:34:01• hírek • x

Akciók és új kollekciók a Zada Boutique-ban!

Újra meg újra különleges kollekciókkal, akciókkal vagy éppen vonzó ajánlatokkal várja vásárlóit a Zada Boutique Szatmárnémetiben, a Stefan cel Mare 4. szám alatt. Az üzletben a női és a férfi divatárutól kezdve, kiegészítők és ékszerek széles választéka megtalálható.

Aki kíváncsi az őszi-téli hónapok divatjára, annak mindenképp érdemes körülnéznie a Zada Boutique-ban, ahol a vásárlók  minőségi ruházati cikkek és kiegészítők széles kínálatából válogathatnak.

A Zada számára fontos a minőségi alapanyag és az elsőosztályú kivitelezés, célja pedig, hogy újabb és újabb ruhadarabokkal várja mindazokat, akiknek számára fontos a kisugárzás, az igényesség és az jól variálhatóság.

Mint megtudtuk, a női ruhakollekció a legjobb hazai gyártók termékeiből állt össze, a férfi ruhák többsége pedig holland eredetű. A boltban most széles kabátválaszték, alkalmi és casual ruházat, egymással kombinálható ruhadarabok, saját gyártású, minőségi kötött holmik és mindezekkel együtt akciók is várják a vásárlókat.

Egy ruhadarab megvásárlása esetén 10 százalék kedvezményben részesül a vásárló, két termékre 15 százalék, míg háromra 20 százalék kedvezmény jár - derül ki a kirakatban látható plakátról.

Az őszi-téli ruhakollekción kívül táskák, övek, sálak, muránói üvegből készült ékszerek (gyűrűk, láncok, medálok, fülbevalók) és egyéb hasznos kiegészítők is kaphatóak.

Zada Boutique Szatmárnémetiben, a Stefan cel Mare 4. szám alatt. Nyitva tartás: 9.00-19.00.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: