2011-07-12 13:46:34• hírek • Szatmár.ro

Akciók az Imago Shopban!

A megfelelő ajtó kiválasztása nem egyszerű feladat, de ebben segítséget nyújt a szatmárnémeti Imago Shop, ahol bejárati és beltéri ajtók széles választéka megtalálható. Az üzlet óriási kedvezményekkel várja megrendelőit.

Az Imago Shop, bejárati és beltéri ajtóbolt három éve szolgálja ki sikeresen ügyfeleit, úgy, hogy kínálata folyamatosan bővül a megrendelő igényeinek megfelelően. A boltvezetők első sorban román és lengyel gyártók termékeiből állították össze választékukat, bízva azok minőségében, és követve a belsőépítészeti trendeket.

Ide betérve megoldást találnak irodák, közintézmények, lakókörnyékek, lakások és szállodák és egyéb cégek is, hiszen négy héten belül bármilyen nagy mennyiségű ajtó behozatalára képesek. Termékeik formai tökéletességgel, kidolgozott részletekkel és óriási választékkal elégítik ki megrendelőik igényeit, hiszen klasszikus és modern darabokra egyaránt rátalálhatunk.

A boltban kiváló minőségű bejárati ajtók bő felhozatala várja az építkezőket és felújítókat egyaránt: a minőségi Baron vasajtók közismerten a legmagasabb kategóriákba tartoznak, míg a Porta Doors márkából közel 4.000 típust biztosítanak. Mindemellett kínálatukban festett, fóliázott és természetes furnér ajtók is szerepelnek, és megoldásra lelnek mindazok, akik tartós darabot, illetve klasszikus vagy elegáns kivitelezést kívánnak.

Az ajtók mellett az ajtó tok is ízlés szerint kiválasztható, és a standard 10 cm-es tokon kívül állítható tokokat is kínálnak. Ha már ajtót vásárol, akkor nem maradhat el egy ízléses lábtörlő kiválasztása sem, amit szintén megtehet az Imago Shopban, ahol a Domoris Deco román gyártó, kedvező árú, minőségi lábtörlőit közül választhat.

Nemrégiben új gyártmánnyal gyarapodott a termékek palettája; a már említett minőségi bejárati és beltéri ajtók mellett bemutatkozik a Verte Basic termékcsalád, amelyhez most akciós áron juthat a megrendelő.

Egy teli ajtó (ablaküveg nélkül) sima 10 cm-es tokkal 435 lej helyett már 284 lejtől megkapható, egy üveges ajtó pedig 494 lej helyett 347 lejtől megrendelhető. A Verte Basic termékei fehér, cseresznye és bükk változatban rendelhetőek meg. A vásárlónak természetesen lehetősége van a kilincs kiválasztására is.Az új termékcsalád mellett érdemes megemlíteni a Wenge teli ajtót, mely 10 cm-es tokkal már 350 lejért kapható. Mindazok, akik a minőségi Baron Lux faajtók közül rendelnek, egy Domoris Deco kókuszrostból készült, minőségi lábtörlőt kapnak ajándékba. A megrendelők bármely modellt választhatják, ártól függetlenül.Az ajtók szakszerű beépítéséről képzett szakember gondoskodik, akit probléma esetén a nap bármely órájában visszahívhatnak. Az Imago Shop városon belül ingyenes házhoz szállítást biztosít. Ha épp ajtóválasztásban van térjen be az Imago Shopba, a Closca sugárút 22. szám alá! További információért hívja a 0731-83-65-43, vagy a 0724-69-37-52-es telefonszámot.Képgaléria:


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: