2011-09-14 16:02:03• hírek • Szatmár.ro

Akciók a Gemelli Étteremben és Pizzériában!

Ha eddig még nem tértél be az új Gemelli Étterem és Pizzériába, akkor ezen a hétvégén itt az ideje, hogy kipróbáld az étterem remek szakácsainak specialitásait. Péntek este ízletes magyaros ételekkel, egész hétvégén pedig nagyszerű kedvezménnyel várják a vendégeket.

A közkedvelt Gemelli Pizzéria mellett, nemrég egy új, hangulatosabb étterem is nyílt a város szívében, mely a már megszokott pizzákon, salátákon és tésztaféléken kívül egy gazdagabb menükínálattal, változatos gasztronómia fogásokkal csábítja a vendégeket.

Az elmúlt péntek este az étterem olasz szakácsa varázsolt mediterrán ínyencségeket a vendégek asztalára, ezen a héten, szeptember 16-án, pedig magyaros ételekkel várják a vacsorázni vágyókat. Levesként ízletes babgulyást, vagy bográcsgulyást kínálnak, főételként pedig Budapesti csülök galuskával és toroskáposzta áll a menüben. Bármelyik magyaros étel mellé desszertként mákos gubát szolgálnak fel. A  vacsora egy pohár házi pálinkával kezdődhet - természetesen az étvágygerjesztőt az étterem állja.

Aznap este a magyaros ízeken kívül természetesen más konyhák specialitásait is megkóstolhatják a Gemelli Étterembe betérők: pizzákat, ízletes salátákat és egyéb finomságokat rendelhetnek a gazdag menüből.

Emellett a Gemelli egy hihetetlen akcióval rukkol elő erre a hétvégére! Bármilyen étel rendelés mellé a közkedvelt olasz desszert, egy szelet Tiramisu jár.

Asztalfoglalásért tárcsázd a a 0740-51-61-51-es telefonszámot.

Az étterem nyitvatartási ideje:
-hétfőtől csütörtökig 9-24 óra között
-pénteken és szombaton 9-  éjszaka 1 óra között
-vasárnap 12-24 óra között.

Látogass el Te is Szatmárnémeti legújabb éttermébe, meglátod, érdemes betérni!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: