2016-03-29 14:22:50• hírek • Szatmár.ro

Akciófilmbe illő autós üldözés részeg, jogosítvánnyal sem rendelkező fiatallal

Lesz mit mesélnie az unokáinak a most még csak 25 éves Robert H.-nak! Kedd hajnalban ugyanis tökrészegen, jogosítvány nélkül nagyjából átszelve egész Szatmárnémetit menekült a rendőrök elől, amíg egy kerítésnek nem csapódott, az autója pedig - ahogy ilyenkor lenni szokott - az ütközés következtében lángra lobbant.

Valószínűleg egy éjszakába nyúló húsvéti vendégeskedés zárult autós üldözéssel kedd hajnalban 2.30 körül. A szatmári közlekedési rendőrök a Károlyi úton próbáltak ellenőrzés céljából megállítani egy autót, ám annak vezetője nem tett eleget az egyenruhások jelzésének. Sőt, gyorsított és megpróbált lelépni a rendőrök elől.

A hatóság emberei autóba pattantak és üldözőbe vették a gépjárművet, amely nagyjából az egész várost átszelte a rendőrök elől menekülve. Végül a Lázári út és a Ion Ghica utcák kereszteződésében tudták utolérni őt, miután elvesztette uralmát a gépjármű felett és egy ingatlan kerítésének csapódott.

Az autó - akárcsak a filmekben - lángra lobbant, emiatt a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének a munkatársait is riasztani kellett.

A rendőrök azonosították az autóst: a 25 éves Robert H. ült a volánnál. Amellett, hogy semmiféle jogosítvánnyal nem rendelkezett, az alkoholszonda 0,94 mg/liter alkoholt mutatott ki az általa kilélegzett levegőben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: