2020-01-22 12:03:46• hírek • Bajnai Botond

Akcióban a lopóautó – Helyszíni fotók és videó

Zajlik a tilosban parkoló gépjárművek elszállítása a városban. A közterület-fenntartó vállalat munkatársai és a helyi rendőrség közös akciója révén szállítják el a tilosban parkolókat.

Kedden délelőtt Szatmárnémetiben, a Iuliu Hossu és a Mileniului utcák kereszteződésében igyekeztek rendet tenni F. Marta és L. Pantiș helyi rendőrök, mivel folyamatosan érkeznek a bejelentések, hogy a Iuliu Hossu utcáról való kiforduláskor rosszak a láthatósági viszonyok. Köszönhető ez elsősorban annak, hogy a kereszteződés Mileniului utcai két oldalán parkoló autók takarják az érkezőket, egészen balesetveszélyessé téve a kereszteződést.

„A kereszteződés jobb és bal oldalán parkoló járművek megnehezítik a Iuliu Hossuról való kihajtást, sőt, a Mileniului ezen szakaszán folytonos útburkolati jel választja szét a sávokat, minek köszönhetően a tilosban parkolók miatt ezt át is kell lépjék az autósok” – mutatott rá a helyi rendőr.

Florin Marta szerkesztőségünknek elmondta, veszélyessé válik ezáltal a kereszteződés, korábban több ízben történt baleset is, éppen a fent leírt okokból kifolyólag.

Állításuk szerint több hete már, hogy rendszeresen elszállítják az autókat ebből a kereszteződésből, de ennek ellenére még mindig sok a szabálytalanul parkoló autós.

Akinknek elszállítják a járművét 500 lejért válthatják ki, illetve 4 büntetőponttal is „megjutalmazzák” őket a tilosban való várakozásért.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: