2008-02-07 12:55:56• hírek • István Löchli

Fokozottan ellenőrzik a parkolóhelyeket

 Nagyobb figyelmet fordítanak azokra a parkolóhelyekre, melyek mozgássérülteknek vannak fenntartva.

A városi közlekedésbiztonsági osztály munkatársai fokozottan ellenőrizni fogják azokat a parkolóhelyeket, melyek mozgássérülteknek vannak fenntartva.

Amint arról már korábban beszámoltunk, Szatmáron több parkolóhelyet láttak el olyan táblákkal, melyek jelzik, hogy csak a mozgássérülteknek engedélyezett a megállás. Az ilyen parkolókat főképpen a városközpontban, valamint a nagyobb közintézmények közelében jelölték ki, hogy ezzel megkönnyítsék a mozgássérültek közlekedését. Ennek ellenére a gépjárművezetők nem vették figyelembe a jelzőtáblákat, és sokszor azok is igénybe vették a mozgássérülteknek fenntartott helyeket, akik nem jogosultak erre.
 
A közlekedésbiztonsági osztályhoz több ilyen bejelentés érkezett, ezért a szerdai nap folyamán tartott ellenőrzés alkalmával négy gépjárműre helyeztek kerékbilincset, melyeken nem volt feltüntetve a mozgássérült jelzés. A közlekedésbiztonsági osztály vezetői felhívják a gépjárművezetők figyelmét, hogy legyenek toleránsak a mozgássérültekkel szemben, és ne foglalják el a számukra kijelölt helyeket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: