2020-02-18 12:01:55• hírek • Fizetett tartalom

Akció az AutoAs-nál: március 31-ig ingyenesen bevizsgálják az akkumulátorokat

A szatmárnémeti AutoAs-t valószínűleg minden autós ismeri már: legyen szó szervizelésről, vagy akár ritka autóalkatrészek beszereléséről, az AutoAs-hoz bizalommal lehet fordulni.

A cég tulajdonosa, Kapitány Ferenc immár 1981 óta van jelen az autóalkatrészek és szervizek világában, így 2001-ben, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal felvértezve alapította meg az AutoAs-t. A szerviz szolgáltatásai egészen széles skálán mozognak: a műhelyben dolgozó szakemberek egyebek mellett motor-diagnosztikával és -javítással, futószögállítással és klíma-karbantartással is foglalkoznak, de bátran fordulhatunk hozzájuk akkor is, ha kopó-fogyó alkatrészeket kell cserélni az autóban. Az autóalkatrész-kereskedés professzionalizmusához tehát kétség sem férhet, s ennek köszönhetően az utóbbi években számos elégedett, s épp ezért hűséges ügyfelet mondhat magáénak. Hogy a beléjük vetett bizalmat meghálálják, az AutoAs rendszeresen különféle akciókkal kedveskedik az autósoknak.


2020. március 31-ig példának okáért ingyenesen bevizsgálják a hozzájuk bevitt akkumulátorokat, mi több, ha az aksi aktív használatban áll, akkor a vizsgálat idejére egy cserealkatrészt is a tulajdonos rendelkezésére bocsátanak, hogy az autót ez idő alatt se kelljen parkolópályára állítani. Ezt a lehetőséget már csak azért is érdemes kihasználni, mivel a nem megfelelően karbantartott vagy kiöregedett akkumulátorok – különösen a hideg időben - rengeteg kellemetlenséget okozhatnak a tulajdonosoknak.


Az AutoAs a Closca sugárút 42. szám alatt várja ügyfeleit. A megbízható szakemberekből álló csapat hétfőtől péntekig 8:30 és 18 óra között, szombaton pedi 8:30-tól 13 óráig áll az autósok rendelkezésére. További információkért tárcsázza a 0261 806 026-os vagy 0728 555 592-es telefonszámok egyikét, vagy keresse fel személyesen a szervizt, ahol minden kérdésére választ adnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: