2010-09-03 08:12:51• hírek • (X)

Akció a Szamosbecsi Takarmányáruházban

A Szamosbecsi Takarmányáruház egy hónapon keresztül akciós termékekkel várja vásárlóit és megrendelőit. Szeptemberben különböző tápokat és fűtést kiegészítő termékeket szerezhet be kedvezményes áron.

Már közismert, hogy a Szamosbecsi Takarmányáruház olyan termékeket kínál, mint különböző tápok, takarmánykiegészítők, kutya- és macskaeledelek, rágcsálóirtók, vitaminok, légyirtók, fűtést kiegészítő termékek, horgászcsalik, etetőanyagok, valamint papagájok és galambok takarmányai. Egyes termékeket most kedvezményes áron beszerezhet.

A 20 kilogrammos Nádudvari tojó táp most csak 1.990 forintba kerül, a 40 kilogrammos Nagisz bárány indító táp 3.490 forint, a szintén 40 kilogrammos bárány nevelő táp 3.290 forint, a 30 kilogrammos tanyasi dara granulátum pedig mindössze 3.690 forintért szerezhető be.

Ezenkívül most jutányosan beszerezheti a fűtéshez szükséges termékeket is: egy doboz keményfa brikett 1.100 forint, a Pepo koromtalanító koncentrátum 650 forint, a Pepo szilárd alágyújtós pedig 450 forint.

Aki nem tud személyesen betérni az áruházba, annak ajánlott kihasználni a www.furaje.hu webáruház kényelmes lehetőségeit is, mely a nap 24 órájában segítségére áll, és egy rövid regisztráció után néhány kattintással feladhatja rendelését. Szatmárnémeti 20 km-es körzetében 5000 forint, azaz 80 lej vásárlás esetén ingyenesen házhoz szállítják minden héten szombaton a megrendelt termékeket. A weboldalon megtekintheti az áruházban árusított termékeket, megtalálhatja a mindig aktuális árlistát, a céggel kapcsolatos tudnivalókat, és az akciókat.

Ha személyesen vásárol a takarmány áruházban, nem csak széles kínálatból választhat, hanem ha 20000 forint, azaz 300 lej fölött vásárol, akkor a teljes ár 10 százalékát elengedik. Az áruház keddtől szombatig 6 és 18 óra között várja a vásárlókat.

További információról és kedvezményekről érdeklődhet Pintye Ferenc, ügyvezetőnél a 0741-763-182-es telefonszámon.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: