2016-07-27 12:04:07• hírek • Szatmár.ro

Akaszd a szegre a pecabotot, mi adjuk a pontyot

Egy valamire való Partiumi Magyar Napok sem maradhat finom étkek nélkül, amiről a rendezvény árusai mellett a különböző főzőversenyek is gondoskodnak. Idén sem lesz ez másként, hiszen a szatmári RMDSZ közreműködésével immáron sokadik alkalommal szervezik meg a halas ételek főzőversenyét.

A hagyományokhoz híven idén is augusztus 28-án kerül sor a hagyományos halételek főzőversenyére, melynek ezúttal is a Kossuth-kert ad otthont. Kacsó Zoltán, a főzőverseny kitalálója és főszervezője elmondta: már most várják a vállalkozó kedvű csapatok jelentkezését, akik a jókedven, a felszerelésen, no meg egy titkos tuti recepten kívül semmit sem kell magukkal hozzanak.

A bográcsbavalóról és a tűzifáról ezúttal is a szervezők gondoskodnak, érkezik a harcsa a kondérba, pislog a ponty a grillen, kezdődhet egy igazán jóízű megmérettetés.

A versenyt ezúttal is neves szakértőkből álló zsűri bírálja majd és természetesen a díjazás sem marad el. Jelentkezni már most lehet Kacsó Zoltánnál a 0751297787-es telefonszámon, vagy az RMDSZ Mihai Viteazu 10. szám alatti székhelyén. Legyenek Önök azok, akik ízletessé teszik a régió legszínesebb rendezvényét.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: