2012-10-05 17:39:18• hírek • Szatmar.ro

Ismét kiüti a VSK a Marosvásárhelyt?

Két győzelemmel kezdte a 2012-2013-as bajnokságot a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata, Dan Fleseriu tanítványai pedig arra készülnek, hogy szombat este (18.00) hazai közönség előtt begyűjtik a harmadik sikerüket. Az ellenfél az a Marosvásárhelyi Nova Vita csapata, amely idén már megtapasztalhatta, milyen Szatmárnémetiben parkettre lépni.

A Román Kupa első fordulójában ugyanis a két együttes már összecsapott egymással. Mindkét meccset a partiumi városban rendezték és a VSK mindkétszer több, mint magabiztosan nyert: előbb 85-54-re, majd 94-40-re.

"A Nova Vita azóta egy kicsit jobb lett, habár az eredményei nem ezt mutatják. Ennek ellenére remélem, nem okoznak komoly problémát a lányoknak", vélte Florin Muresan szakosztályvezető. A Marosvásárhely az első két fordulóban előbb Bukarestben kapott ki a Sportultól 77-69-re, majd hazai pályán a Targoviste lépte le őket 101-58-ra.

Muresan elmondta azt is, hogy kaphatóak az idei szezonra érvényes bérletek: 100 lejért a VSK valamennyi bajnoki és kupameccsére ki lehet váltani a belépőt. Emlékeztetőül, a csapat fennállása során először indul a FIBA Európa Kupában, az első meccset október 25-én vívja hazai pályán a Montpellier ellen. A csoport másik két tagja az orosz Csevakata Vologda és a dán Gentofte. Az első két helyezett jut majd tovább a csoportból.

Nemzeti Liga, 3. forduló:
Szatmárnémeti VSK-Marosvásárhelyi Niva Vita
Bukaresti CSM Sportul Studentesc-Craiovai SCM
Târgoviştei CSM- Gyulafehérvári CSU (DigiSport, 19.00)
Aradi BC ICIM-Kolozsvári U
Brassói Olimpia-Alexandriai CSB Teleorman
Nagyváradi CSM-Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC
Temesvári BSM Danzio-Bukaresti Olimpia
A Rapid áll.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: