2018-05-23 07:34:04• hírek • Bede Emőke

Akár már két hét múlva beindulhat az ügyfélfogadás a Somesul legfelső emeletén

Hamarosan a polgármesteri hivatal több alárendelt irodája is munkapontot nyit a Szamos nagyáruház legfelső emeletén, a munkálatok már a finishez közelednek.

Mint arról már korábban beszámoltunk, az áruház az elkövetkezendő 10 évre ingyen és bérmentve bocsátotta a polgármesteri hivatal rendelkezésére a negyedik emeletet, ahol több mint 600 négyzetméteren várják majd az ügyfeleket. A legfelső szinten a Lakosságnyilvántartó Hivatal, az Anyakönyvi Hivatal, a Helyi Adók és Illetékek Igazgatóságának, valamint a Közterület-fenntartó Vállalat illetékbegyűjtő pénztárának is jut majd hely, de ugyanitt fog üzemelni a Közönségkapcsolati Iroda egy részlege is.
 

A különféle irodák „tömbösítése” nem csak a hivatalokban tapasztalható helyhiányt hivatott orvosolni, hanem várhatóan a lakosok mindennapjait is jelentősen megkönnyíti majd. És mint ahogy az egy kedd délutáni sajtótájékoztatón kiderült, már nem is kell sokat várnunk, ugyanis révbe értek a munkálatok.
 

Mint arról a város polgármestere beszámolt, az irodaegyüttes 95 százalékban elkészült, jelenleg épp azt a rendszert helyezik üzembe, mely a várakozó ügyfelek folyamatos tájékoztatásáért és irányításáért lesz felelős. A végső simítások elvégzése után kezdődhet a munka, melyet nem csak a lakosság, de a különféle hivatalok munkatársai is várnak, ugyanis az áruház legfelső emeletén modern és kényelmes környezetben állhatnak a szatmáriak rendelkezésére.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: