2018-06-28 09:41:23• hírek • Bede Emőke

Akár húsz órát is zötyöghetünk vonattal a tengerpartig

Az állami vasúttársaság (CFR) június 28-án és 29-én indítja be szezonális járatait, melyek az ország lakosságát hivatottak eljuttatni a tengerpartra. A leghosszabb menetidővel mindközül a Szatmárnémetit Mangaliával összekötő járat büszkélkedhet majd.

Románia különböző pontjait mintegy 40 járat köti hamarosan össze a Fekete-tengerrel és a Duna-deltával. A legtöbbet azonban kétségtelenül a városunkból induló vonat fog zötyögni, a szatmári pályaudvarról kifutó szerelvény a CFR becslései szerint kb. 20-22 óra múlva fut be Mangaliába. A CFR honlapján elérhető információk szerint Szatmárnémetiből 13:28-kor indul majd a vonat, hogy aztán reggel 9:09-kor megérkezzen a tengerparti városba. Visszafele 15:30-kor indul a szerelvény, a Szatmárra érkezés pedig másnap 10:05-re várható.
 

A vasúttársaság közlése szerint érdemes lesz napokkal, akár egy héttel is hamarabb lefoglalni a jegyeket a vagonok alacsony száma miatt. A leghosszabb szerelvények kb. 12-14 vagonnal indulnak majd meg a tenger felé. A szezonális járatok a tervek szerint szeptember 9-ig fognak közlekedni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: