2012-07-09 17:23:18• hírek • Szatmar.ro

Akár három meccset is játszhat ezen a héten az Olimpia

Két felkészülési mérkőzést biztosan játszik ezen a héten az Olimpia labdarúgócsapata, ám az is elképzelhető, hogy háromszor is pályára lépnek a fiúk.

Az egyelőre biztos, hogy szerda délután 18.00 órai kezdettel Nagyváradon, a második osztályban szereplő Luceafarul vendégeként lépnek pályára a sárga kékek, szombaton pedig a Nagybányát fogadják. A tervek között szerepet azonban egy harmadik meccs is pénteken. Ez egyelőre attól függ, hogy a Máramarossziget csapata el tud-e jönni Szatmárnémetibe. Ha nem, akkor péntekre is marad a megszokott napi egy edzés és ekkor kerülne sor a 21-25 éves futballisták válogatójára is.

Pénteken a 18-21 közötti labdarúgók mutathatták meg, hogy mit tudnak, ám egyik sem győzte meg igazán a szakvezetést. „Van néhány játékos, akik a jövő szempontjából ígéretesek, de jelenleg még nem tudják megütni az Olimpiánál elvárható színvonalat. Többet és komolyabban kellene foglalkozni velük", jelentette ki Csík Tibor vezetőedző.

Ami a további programot illeti, július 22-28 között Vatra Dornei-re utazik a csapat edzőtáborba, majd azt követően egy két napos tornán vesz részt Nyírbátorban, ahol három meccs is vár a srácokra. A jelenlegi állás szerint a bajnokság augusztus 17-18-án rajtol.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: