2009-11-02 12:56:05• hírek • Szatmár.ro

Nyerjen téli gumira valót!

Az Anvelopenet.ro autós webáruház és a Szatmári Magyar Hírlap közös nyereményjátékot hirdet, amelyen értékes ajándékcsomagokat nyerhetnek az újság előfizetői.

A széles téli- és nyári gumi választékkal, hóláncokkal, autós kozmetikai eszközökkel, olaj és üzemanyag-adalékokkal, felnikkel és motorolajokkal foglalkozó Anvelopenet.ro autós webáruház Szatmár megye első autós webáruháza. A www.anvelopenet.ro internetes címen kizárólag minőségi termékeket találnak a vásárlók, kedvező áron. Érdemes gyakran látogatni a webáruházat, ugyanis időről időre akciókat is hirdetnek, amikor lényegesen olcsóbban juthatunk hozzá a téli és nyári gumiabroncsokhoz, felnikhez. A webáruházban Yokohama, Dunlop, Goodyear, Fulda, Sava és Debica márkájú téli, nyári és négy évszakos gumiabroncsok, sport- és 4x4-es gumik vásárolhatók, házhoz szállítással.


Nyeremények:

I.díj egy 500 RON értékű vásárlási utalvány az Anvelopenet.ro webáruház termékeire
II. díj egy 240 RON értékű Car cover autóhuzat
III. díj egy 100 RON értékű Sonax autókozmetikai csomag

Ha nyerni akar két dolga van:

1. fizessen elő a Szatmári Magyar Hírlapra két hónapra (előfizetni a szerkesztőségben lehet)
2. gyűjtse össze a játék alatt megjelenő kétfajta szelvényt, válaszolja meg a rajta szereplő kérdéseket, és hozza el szerkesztőségünkbe (Retezatului 32. szám), november 30-án, 10 óráig.

Sorsolás: november 30-án, 12 órakor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: