2010-04-27 10:41:28• hírek • MTI/AP/dpa

Ájult lányokat hagy maga mögött

Amerre jár, ájult lányokat és őrjöngő rajongókat hagy maga mögött a zenész Justin Bieber; a mindössze 16 éves tini világsztár egy koncertjét például le kellett fújni a fékevesztett tömeg miatt Ausztráliában, ahol nyolc lány kórházba került.

Sydneyben több rajongó sérült meg, a kórházba került lányok mellett többen is elájultak. Az ausztrál városban azt követően támadt kavarodás, hogy elterjedt a hír: a híresség a beharangozottnál korábban érkezett meg fellépése helyszínére. A rajongók szinte eszüket vesztve indultak rohamra, pedig az énekes még nem is volt ott. A rendőrségnek végül le kellett fújnia a koncertet, amelyen - egy tévéadás kedvéért - amúgy mindössze három dal hangzott volna el.

"Azok után, ami történt, azt akarom, hogy tudjátok: törődöm veletek, mindannyian királyok vagytok, és mindenkinek egyenként köszönném meg, ha tudnám" - írta rajongóinak a Twitter közösségi portálra küldött üzenetében az énekes.

Okulva az ausztrál tapasztalatokból, Új-Zélandon fokozott biztonsági intézkedésekkel készülnek Justin Bieber érkezésére. A zenész nem először vált ki tömeghisztériát, márciusban az Egyesült Államokban kellett lefújni egyik fellépését a túl nagy tömeg miatt.

Az 1994-es születésű kanadai tehetség a YouTube internetes videomegosztó portálon tűnt fel, sikere nyomán Usher ajánlott neki szerződést. A Bieber-mániát sokan már most a hatvanas évek Beatles-mániájához hasonlítják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: