2011-11-22 09:31:07• hírek • Szatmár.ro

Ajándékvásár a szatmárnémeti Grand Mallban

Hamarosan beköszöntenek az ünnepek, így sokakra nagy feladatként hárul az ajándékvásárlás. Mindenki a legtökéletesebb, a legszebb ajándékot keresi, de mégsem szeretne boltokból ki-be járva órákat eltölteni a meglepik keresgélésével.

A Show Time Entertainmet Factory és a City Rádió 2011 december 3-23. között szeretettel vár mindenkit a Grand Mall Plázában megszervezésre kerülő Ajándékvásáron! Fogadják szeretettel ezt a szép ünnepi kezdeményezést, amely az ünnepek küszöbén lehetőséget nyújt arra, hogy megfelelően felkészüljenek a Karácsonyi ünnepekre, valamint az ó- és újesztendőt áthidaló éjszakára.

A decemberi ajándékvásárra látogatók hangulatos környezetben az áruk színes palettájából válogathatnak: édességek, dekorációk, csodás karácsonyi gömbök és díszek, játékok és gyermek holmik, hangszerek, cipők és ruhák, hagyományőrző termékek, exkluzív italok, tea különlegességek, díszgyertyák és virágdíszek - mindez és sok más kecsegtető ajándék várja a Grand Mall Plázában az Ajándék Vásáron.

A Karácsony hangulatát gyerekkórusok hozzák el a Grand Mall Plázába, ahol a fa alatt karácsonyi dalokat adnak elő helyi művészekkel karöltve. Az Ajándékvásárról a Mikulás sem hiányozhat, aki kunyhójában várja a gyermekek kívánságlistás leveleit, a krampuszok pedig cukorkákat osztogatnak majd virgácsok helyett.

A hűséges vásárlók jutalmaként a szervezők tombolával kedveskednek és sok-sok ajándékkal várják a látogatókat, valamint kapnak egy Szelvény Füzetet is, melynek segítségével kedvezményesen vásárolhatják meg a kiállítók és a Grand Mall üzleteinek termékeit is. A szervezők a tombolából befolyt összeg teljes egészét egy szatmári árvaház javára fordítják.

Jelentkezni kiállítóként a 0758 072 572-es telefonszámon, vagy a showtimefactory@gmail.com e-mail címen lehet. A vásárlást mindenki kellemes környezetben töltheti el naponta 10-22 óra között a Grand Mallban, a Iuliu Maniu utca 2 szám alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: