2016-12-02 11:37:57• hírek • (x)

Ajándékozz élményt szeretteidnek!

Hamarosan jön a karácsony előtti időszak, amikor a legtöbben megpróbáljuk tárgyakkal meglepni szeretteinket, holott az élmények nem kézzel foghatóak és örökké megmaradnak emlékeinkben.

A Siutak.ro csapata ebben a szellemben értékesíti síútjait amióta létrejött. Nem klasszikus utazási irodának mondják magukat. Megpróbálnak többet nyújtani más irodáknál, ahol csak egy szállás- és síbérletcsomagot kap az oda látogató. Ők színes programkínálattal állnak elő egész hétre, kezdő és haladó síoktatást biztosítanak, sőt pályán kívüli túravezetést is.

A csapatuk síelőkből és természet szerető emberekből tevődik össze, mely a lelkes, sportos és fiatal szervezői gárdájával törekszik elhatárolódni a szokványos „party"-sítáboroktól is, amelyek egyre népszerűbbek. A sport és szórakozás egyensúlyát megteremtve szervezik egyedi programjaikat.

Érdemes belenézni bemutató kisfilmjükbe is:

A vezetőség természetesen szakmabeli, lassan 10 éves tapasztalattal rendelkezik a turizmus területén. Jogilag online irodaként működnek, foglalni is online lehet náluk, az irodájuk pedig helyileg a Francia Alpokban található.

A síelést, mint sportot próbálják széles körben népszerűsíteni színes programjaikkal.

A legújabb kampányuk az ingyenes kezdő síoktatás az első napon. Az alapmozdulatok elsajátítása és a síléchez szoktatás a legfontosabb és a leginkább időigényes momentuma a tanulási fázisnak, tudtuk meg vezető oktatójuktól. Éppen ezért a Siutak.ro oktatói az első 2 órás kezdő oktatást ingyen tartják minden újonnan tanulni vágyónak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: