2015-02-25 12:38:02• hírek • (x)

Ajándékozz Aquastar-wellnesscsomagot nők napjára

Lepd meg a számodra kedves hölgyeket az Aquastar élmény- és gyógyfürdő kényeztető csomagjaival. Szerezz felejthetetlen élményt március 8-ra!

Az Aquastar most is a megfelelő ajándék után kutató férfiak segítségére siet: a közelgő nőnap alkalmával ugyanis két kényeztető szépség-csomagot állítottak össze az élmény- és gyógyfürdő működtetői. Bármelyik csomagot is választod, biztos lehetsz benne, hogy a nemzetközi nőnap alkalmával meglepett hölgy le lesz nyűgözve! A szolgáltatások csomagban akciós áron érhetőek el, ráadásul a megajándékozott hölgy a csomagban szereplő kényeztető programok mellett egész nap használhatja a medencéket és a szaunákat is!

Királynői kényeztetés

Ebben a csomagban szerepel a test teljes bőrradírozása mandula-örleménnyel, 30 perces Kleopátra fürdője tejjel, mézzel és rózsaszirmokkal, egyórás mézes, olíva-olajos wellness-masszázs és 30 perces arc és dekoltázsmasszázs. A kényeztető programnak köszönhetően a hölgy igazi királynőnek érezheti magát, ehhez kétség sem fér! A csomag ára 193 lej helyett most csak 150 lej.

Szépség a természet gyógyszertárából

A csomag tartalma fél óra Gyógynövény-fürdő gyömbérrel, körömvirággal és olívaolajjal és fél óra aromaterápiás lazító, relaxációs masszázs. A csomag ára 96 lej helyett most 55 lej!

Az Aquastar élmény- és gyógyfürdő nőnapi csomagjait március 7-én és 8-án lehet felhasználni. Ha ilyen kényeztetéssel szeretnéd meglepni a számodra kedves hölgyet vagy hölgyeket, hívd a 0361-409-888-as telefonszámot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: