2011-12-16 09:16:20• hírek • Szatmar.ro

Ajándékozási alternatívák

Decemberben a legtöbb férfi nem az ajándékozás örömét-, sokkal inkább a kétségbeesés időszakát éli meg.

Még egy hét, és itt a Karácsony. Az ajándékozás a legtöbb férfinak nagy stresszt és kihívást jelent. Leginkább azért, mert sokaknak fogalmuk sincs arról, mivel lepjék meg párjukat. Anyagi kerettől függetlenül, az ajándéknak valóban különlegesnek kell lennie. A tévhitekkel ellentétben a legtöbb nő nem méregdrága- vagy csöpögősen romantikus ajándékra vágyik, sokkal inkább valami igazán személyre szabottra. Nézzük a standard lehetőségeket.

Ruházat. A ruhavásárlás valóban merész vállalkozás, leginkább azért, mert próba nélkül könnyen nagyobb vagy kisebb méretet vásárolhatsz. Másodsorban csak abban az esetben ajánlott, ha párod ízlésvilágát már valóban ismered, vagy előzőleg célzást tett arra, hogy valamelyik darabnak örülne igazán. Fehérneműt - leginkább egy bimbózó kapcsolat elején - nem szabad vásárolni.

Ékszer. Az ékszer mindig jó választás. Az, hogy milyet választasz, a kapcsolat jellegétől és időtartamától is függ. Ha még nincsenek nősülési szándékaid, a gyűrűt inkább mellőzd. Ehelyett jobban teszed, ha karkötőt vagy nyakláncot vásárolsz.

Kultúra. Mint minden ajándék, ez is személyfüggő. Ha párod imád olvasni, vásárolj érdeklődési területének megfelelő könyvet. Amennyiben szívesen részt venne egy koncerten vagy más kulturális eseményen, vásárold meg előre a jegyeket.

Elektronikai cikkek. Egy háztartási gép ajándékozása leginkább a házasságban élők között elfogadott. Az olyan ajándékokat, mint mobiltelefon, fényképezőgép, DVD-lejátszó vagy I-Pod azonban hasznos ajándékként tartják számon.

Extrém ünnep. Sok pár dönt úgy - leginkább azok, akiknek még nincsenek gyerekeik -, hogy az ünnepeket az otthontól távol tölti. Még nincs késő egy extrém sporttal társított utazásra befizetni. Nemcsak a gesztus, de az élmény is egészen biztosan maradandó lesz.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: