2010-12-20 16:25:48• hírek • Szatmár.ro

Ajándékok az Onkológia Gyermekosztályán

A karácsonyi ünnepek közeledtével a Hans Lindner Alapítvány Reménysugár programjának munkatársai évről-évre, idén immár nyolcadik alkalommal látogattak  el a kolozsvári Onkológia Gyermekosztályára.

Ebben az évben elkísérték őket a Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont önkéntesei, akik több mint 80, szebbnél-szebb ajándékot készítettek a beteg gyerekek számára. A kórház felszereltségének bővítésére is sor került, 50 meleg takarót kapott a gyermekosztály, illetve új játékok kerültek a játékszobába.

Az idei látogatás újdonsága volt, hogy teljesült a beutalt gyerekeknek az a kívánsága, miszerint szerették volna megajándékozni otthoni barátaikat, akik gondolatban mellettük állnak, míg ők kezelésen vannak. Az alapítvány munkatársai ígéretet tettek nekik, hogy ezek a „barátok" Karácsony estéjén a karácsonyfa alatt fogják találni a meglepetés-ajándékokat.

Felejthetetlen élmény volt, a gyerekek számára is, akik örömmel telve találgatták, milyen ajándékoknak örülnének barátaik,és a szervezők számára is, akik nagy lelkesedéssel vásároltak és küldtek el ajándékokat az ország különböző részeiben élő 22 barátnak.

A szervezők köszönik a lelkes szatmáriak segítőkészségét, akik erre a célra készített karácsonyi képeslapokat vásároltak és meggyőződésük, hogy ezúttal is sikerült mosolyt varázsolniuk a gyermekarcokra.


Ajándékokat vitt a reménysugár e beteg gyerekeknek
Ajándékokat vitt a reménysugár e beteg gyerekeknek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: