2007-12-20 17:30:13• hírek • Szatmar.ro

Ajándékcsomagokat osztottak

A Szatmár Megyei Pénzügyi Ellenőrző Hivatal ajándékokkal kedveskedett a rászorulóknak.

Kétszáztíz ajándékcsomagot osztott szét a Szatmár Megyei Pénzügyi Ellenőrző Hivatal a kisnyugdíjasok között, ebből tizenötöt Nagykárolyba és további tizet Avasújvárosba is elküldtek. 


A Hivatal munkatársainak az volt a célja, hogy megpróbálják a kisnyugdíjasok karácsonyát is bőségessé változtatni, hogy ők is érezhessék, milyen az igazi családi ünneplés. A csomagok összértéke 120-130 lej között mozog, minden csomag tartalmaz sonkát, kolbászt, szalámit, sajtot, kávét, szaloncukrot illetve bort is, hogy koccintani is legyen mivel.

- Először úgy gondoltuk, hogy pénzösszeget ajándékozunk, aztán rájöttünk sokkal hatásosabb, ha egy csomagot készítünk, mivel nem biztos hogy az összegeket az ünnepi készületekre költenék. Mindenképpen kiemelném azt, hogy nem a Hivatal pénzéből, hanem a kollégákkal közösen saját fizetésből finanszíroztuk a csomagok árát. Fejenként mindenki körülbelül 700 lejjel járult hozzá. Az ajándékcsomagok osztását jövőre is folytatjuk, húsvétkor még többet szeretnénk szétosztani. - mondta Nicolae Manea az Adó és Pénzügyi Ellenőrző Hivatal vezérigazgatója.
 

 
 


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: