2012-12-16 12:55:09• hírek • Póti Orsolya

Ajándékcsomagok a kolozsvári onkológia kis betegeinek

A szatmárnémeti Hans Lindner Alapítvány tagjai idén is ellátogattak a Kolozsvári „Ion Chiricuta" Onkológiai Intézetbe, ahol zenés műsorral és ajándékcsomagokkal lepték meg az egészségügyi intézet kis betegeit

A Hans Lindner Alapítvány Reménysugár programja révén már több mint tíz éve támogatja a daganatos betegségben szenvedő gyermekeket. Az ünnepek közeledtével az alapítvány tagjai a kolozsvári onkológiai intézetbe látogattak, ahol a beteg gyermekeknek és szüleiknek szereztek néhány örömteli pillanatot.

A gyerekek karácsonyi dalokat és verseket tanulhattak, valamint olyan hangszereket is kipróbálhattak, mint a dob, a tamburin és a cabasa. A zenés perceket után az alapítvány tagjai átadták azokat az ajándékcsomagokat, melyeket a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum és a Ioan Slavici Kollégium diákjai készítettek számukra.

Ugyanakkor az intézet konyhájának egy mikrohullámú sütőt is adományoztak, valamint 1500 eurót ajánlottak fel a gyerekek kemoterápiás kezelésére. A Hans Lindner Alapítvány tagjai remélik, hogy sikerül idén is örömet szerezniük az intézet kis betegeinek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: