2019-09-20 14:23:39• hírek • közlemény

Ajándék lóval jönnek Szatmárnémetibe a humoristák

október 08

A Showder Klub humoristái,  pontosabban szólva a Szomszédnéni Produkciós Iroda duója,  Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs, valamint Felméri Péter  október 8-án, Szatmárnémetiben a Szakszervezetek Művelődési Házában mutatják be vadonatúj humorestjüket, melynek címe Ajándék ló.

„Hetedik éve szervezzük közösen Felméri Péterrel az erdélyi előadás-sorozatunkat, és próbálunk következetesek lenni, még a címválasztásban is. Az első turnénk címe Akciós medve volt, és azóta rengeteg szeretetet kaptunk a közönségtől, úgyhogy arra gondoltunk, hogy itt az ideje, hogy mi is visszaadjunk valamit, így lett az est címe Ajándék ló” – fejtette ki Bálint Ferenc humorista, a Szomszédnéni társulat tagja. „A közönség nem csak vicces jeleneteket kap tőlünk stand up comedyvel fűszerezve, hanem minden előadás után kisorsolunk egy lovat” – ígérte. 
 

„Ha már hülye ajándékokról van szó – folytatta Tóth Szabolcs –, egyszer loptunk egy STOP-táblát egy barátunk születésnapjára, mert nem tudtuk, hogy a nagybátyja a megyei útügy vezetője, a nagyapja meg törvényszéki főbíró. Úgyhogy az ajándékunknak lett negatív és pozitív következménye is: a negatív, hogy a meglepetés vissza lett helyezve az eredeti helyére, a pozitív meg, hogy nem kellett börtönbe menjünk.”
 

Felméri Péter, a Showder Klub és a Comedy Central humoristája sem idegenkedik a furcsa ajándékoktól: „Én egyszer festettem Litkai Gergelynek, a Dumaszínház alapítójának egy saját festményt egy 30x30-as vászonra, csupa sárgára, akrillal. Az volt a címe, hogy Litkai Gergely a napba néz, és a nap visszanéz rá.” Ami a humort illeti, Felméri szerint az folyamatosan változik: „Úgy érzem, hogy az enyém évről évre érettebb lett. Idén érkezik a Felméri 7.0.”


“Szerintem a humor pont annyit változott az elmúlt hét év alatt, amennyit a világ, de ez azt hiszem, hogy mindig is így volt. Volt, amikor mamutvadászatról poénkodtak az emberek, most meg mozgásérzékelő szenzorokról" – mondja Tóth Szabolcs humorista a rendezvény beharangozójában. "Persze egy előadásban a taps a legjobb, ugyanis rengeteg jelentése van, és mind pozitív. Jelenti azt, hogy vannak emberek a nézőtéren, tehát nem üres teremben játszottunk, jelenti azt, hogy tetszett a közönségnek, tehát megérte játszani, és jelenti azt, hogy vége a fellépésnek, tehát hamarosan iszom egy sört.”
 

Az előadásra október 8-án, 19 órától kerül sor Szatmárnémetiben a Szakszervezetek Művelődési Házában.  Jegyek: az RMDSZ székházban (Mihai Viteazu utca 10., 9-16 óra között), amíg a készlet tart. 

 
Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: