2013-01-31 14:55:05• hírek • Szatmár.ro

Ajándék jár a Zada vásárlóinak!

Már évek óta változatos ruha kollekciókkal, kiegészítőkkel és kedvezményekkel fogadja látogatóit a szatmárnémeti Zada Boutiqe, amely most február 28-ig ajándékkal is várja kedves vásárlóit.

Már részben megérkezett a Zada Boutique 2013-as tavaszi kollekciója, melyet izgalmas kettősség jellemez. Egymást váltják benne a visszafogott és az élénk színek, valamint a lezseren vagány és a bájosan nőies szabásvonalak.

Egyelőre a kötött női felsők között találhatnak új darabokat az ide betérők, de hamarosan a bolt kínálatának részei lesznek az elegáns női kosztümök és a divatos estélyi ruhák is. A női ruhakollekciót a legjobb hazai gyártók termékeiből állították össze, a férfi ruhák többsége pedig holland eredetű.

Azonban még érdemes szemezgeti az őszi-téli hónapok divatjából is, hiszen most kedvező áron juthat számos minőségi ruhadarabhoz. Azokat, akik 200 lej értékben vásárolnak a Zada termékeiből, egy kötött árúval ajándékozzák meg a bolt elárusítói. Az ajándékholmik egy külön ruhaállványon találhatók.

Zada Boutique Szatmárnémetiben, a Stefan cel Mare utca 4. szám alatt. Nyitva tartás: 9.00-19.00.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: