2007-12-05 22:20:50• hírek • Szatmar.ro

Ajándék csillagjegyek szerint

Válaszd ki a tökéletes ajándékot a csillagjegy függvényében.

A Karácsonyig hátramaradt idő olyan gyorsan el fog telni, hogy észre sem veszed, ám a barátokkal teli listád igen hosszú és még mindig nem tudod mi lenne a megfelelő ajándék számukra.

Mit vegyél a barátodnak, a legjobb barátnődnek és a munktársadnak, hiszen még nem is ismered igazán? Annyi kérdőjel motoszkál fejedben, az üzletek kínálatai nagyok... Hogyan hozd meg az optimális döntést? Ez egyszerűbb, mint gondolnád. Mindössze az ismerőseid és barátaid csillagjegyét kell megtudnod, és a kérdéseid válaszra találnak!

KOS

A Mars által vezérelt kosok nem annyira szentimetálisak, mint a horoszkóp más jegyei, tehát jobb ha elfelejted a plüs állatokat és azt az „aranyos” naptárt, amit kinéztél neki. A kosok egyszerűen ki nem állhatják az ilyen típusú ajándékokat. A kosok szeretik a művészeti dolgokat, a kézzel megmunkált tárgyakat. Másrészt, örülni fognak a fémből készült ajándékoknak is, a kedvenc színkombinációjuk pedig a piros és a fekete.

Ajánlott ajándékok: természetet ábrázoló festmények, díszkardok, beltéri dísztárgyak, ékszerek.

BIKA

A bika vezérlőbolygója a Vénusz, ezért nem csoda, hogy a jegy szülöttei romantikus, álmodozó egyének. Olyan típusú emberek, akik sokat dolgoznak és szeretik ha az ajéndékok tükrözik munkájuk iránt való elismerésünket. Mivel igen nagy művészi érzékkel rendelkeznek és egyébként is igényesek, szeretik a drága ajándékokat. Akármilyen ajándékot is választanál a jegy szülöttének, vigyáznod kell arra, hogy a színek tökéletes összhnagban legyenek(még a csomagolópapír is). Kedvenc színük a zöld, krém és sötétkék.

Ajánlott ajándékok: porcelánból, kristályból vagy fából készült tárgyak, drágakövekkel díszített aranyékszerek, selyemkendő, parfüm, egy bőrből készült táska vagy pénztárca.

IKREK

A Merkúr által vezérelt ikrek nem annyira igényesek ha ajándékról van szó. Ám ez nem azt jelenti, hogy szerények… Hibát követnél el, ha egy szerény ajándékot vennél neki, viszont akkor is, ha egy nagyon drága és extravagáns ajándékkal lepnéd meg. Egyszerűen nem szeretik az extremitásokat. A számukra legmegfelelőbb ajándékok azok, amelyek igénybe veszik képzeletüket, vagy egy ismeretlen mikro-univerzum felfedezésére késztetik őket. Az ikrek kedvenc színei közé tartozik a sárga, lila és naracssárga.


Ajánlott ajándékok: mobiltelefon(nagyon szeretnek beszélni, akárhol és akármennyit), könyvek, írószerek, parfüm, audio-videó készülékek, ezüst vagy fehérarany ékszerek, óra, számítógép.

RÁK

A Hold által vezérelt Vízjegy szülötte egy érzékeny, szentimentális beállítottságról árulkodik. Hatalmas szeretetigénnyel rendelkeznek, szeretnek ajándékokat kapni mert számukra ez emocionális biztonságot jelent. Mivel számukra a család a legfontosabb, azokat az ajándékokat értékelik a legjobban, amelyek szükségesek a lakásban vagy annak díszítését szolgálják. Kedvenc színük a fehér, kék és ezüst. Az ajándékozás pillanatában vigyáznod kell arra, hogy az ajándékhoz egy érzelmi megnyílvánulás társuljon, hiszen semmi sem fontosabb a Rák számára, mint a szeretet.

Ajánlott ajándékok: házipapucs, konyhai eszközök, dísztárgyak, vasaló, fehérnemű, gyöngyből készült ékszerek.

OROSZLÁN

Az oroszlán igen nagylelkű az ajándékozás terén, ezért ha ajándékkal lep meg, vigyázz arra, hogy te is viszonozd gesztusát. Szeretnek a figyelem központjába lenni és nagy figyelmet szentelnek a hajápolásnak is, tehát egy ezzel kapcsolatos ajándék igen megfelelő lenne (hajszárító, hajkefe, klb. krémek, hajzselék). A ragyogó Nap által vezérelt oroszlán kedvenc színei közé tartozik a narancssárga, piros, arany és ragyogó sárga. Az oroszlánok igen hiúak, szeretik ha csodálják őket, ezért olyan ajándékot vásárolj, amelyeket könnyen megcsodálhatnak mások is.

Ajánlott ajándékok: aranyékszerek, digitális fényképezőgép, művészeti tárgyak, parfüm, kristályok, porcelán dolgok.

SZŰZ

A jegy születte nagyon szervezett és kritikus hajlamokkal rendelkezik. Nagyon szeretik a növényeket, az őket leginkább reprenzentáló növény pedig a levendula. Ennek alapján, a kertészeti eszközök vagy levendula alapú készítmények igen nagy örömöt szerezhetnek nekik. Körültekintő beállítottságuk alapján odafigyelnek a részletekre, ezért fordíts gondot az ajándék csomagolására is.

Ajánlott ajándékok: könyvek, videójátékok, irodai eszközök, határidőnapló, törölközők(minél nagyobb, annál jobb).


MÉRLEG

Akármit is vásárolnál e jegy szülöttének, jó ha az ajándék mellé mellékeled a számlát is, hogy ki tudja cserélni az ajándéktárgyat. Ezt nem azért, mert annyira kritikus lenne és nem értékelni a fáradtságot, egyszerűen a jegy szülöttei igen határozatlanok. A Vénusz által vezérelve lehetnek érzékenyek is, ezért választhatsz olyan ajándékot neki, amely kifejezze mit is jelent számodra becses személye. Kedvenc színe a kék és a zöld.

Ajánlott ajándékok: drágakövekkel ellátott ékszerek (smaragd, opal), parfüm, fűrdősó, kozmetikai cikkek, képkeretek, dísztárgyak.

SKORPIÓ

A szerelemes és szenvedélyes skorpiók igen izgatottak az ajándék gondolatára és ugyanannyira szeretnek morfondírozni a csomagolás tartalmán, mint kibontani azt. A nők szeretik a szexi fehérnemüket, a férfiak pedig mindig örülnek a márkás parfümöknek. Kedvenc színek: kék, tengerzöld, piros. Szeretik a vizet, legfőképp a tengert, ezért az ehhez kapcsolódó dolgok biztosan elnyerik tetszésüket.

Ajánlott ajándékok: fehérnemű, sportcikkek, kaland- vagy rendőr-regények, kristálypoharak, ezotérikus ajándékok.

NYILAS

A nyilas számára nagyon fontosak az őszinte baráti megnyílvánulások. Függetlenül attól, hogy ki ajándékozza meg őket, éreztetnie kell velük, hogy a gesztus őszinte és szeretetteljes. Példának okáért, ha egy romantikus képeslapot kapnak, amelybe nincs beleírva a “Szeretlek” szó, olyan hatást vált ki belőlök, mintha egy kaktuszt kaptak volna. A Jupiter által vezérelt nyilas kedvenc színe az indigókék és a vörös.

Ajánlott ajándékok: vallásos könyvek, finom italok, bőrszíj, utazási cikkek, pénztárca vagy akár pénz is.

BAK

Pragmatikus személyisége révén a bak szereti a tartós ajándékokat. Örülnek ha praktikus ajándékokat kapnak, mint pl. a mosógép, de ez nem igazán illik a Karácsony szelleméhez. Akárhogy is, nem fogsz hibát elkövetni, ha olyasmit ajándékozol neki amit már egyszer kapott és örömét találta benne, ezt azért mondom, mert a jegy szülötte rutinos és hagyományőrző. A Szaturnusz által vezérelve, örülni fognak egy olyan ajándéknak ami sajátkezűleg és nagy odaadással készült. Kedvenc színük közé tartozik az indigókék, a barna és fekete.

Ajánlott ajándékok: bőrápolási kozmetikumok, elektronikai felszerelés, klasszikus öltözeti cikkek, fából készült és antik darabok.

VÍZÖNTŐ

Az Uránusz által vezérelt vízöntő számára ajándékozhatunk bármit ami szokatlan és eltér a hagyományostól. Az egyedüli kritérium, hogy az ajándéknak minél eredetibbnek és érdekesnek kell lennie. Talán viccesen vagy éppen nevetségesnek fogod érezni magad az ajándék vásárlásakor, ám ne aggódj, mert ők biztosan örülni fognak neki bármi is legyen az. Példának okáért vásárolhatsz nekik számítógép alkatrészeket vagy elektronikai játékot is.

Ajánlott ajándékok: fényképezőgép, elektronikai felszerelés, walkman, videókamera, íróeszközök, Cd-lejátszó.


HALAK 

A halak egyik legnagyobb problémája, hogy könnyedén depresszióba esnek, ezért gondoskodnod kell arról, hogy a kiválasztott ajándék felvidítsa őket, és le is nyűgözze egyben. Igen nagy művészi érzékkel rendelkeznek, ezért örülni fognak a dísztárgyaknak és a festményeknek is egyaránt. Uralkodó bolygójuk a Neptunusz, kedvenc színük pedig a lila és a kék. Egyes esetekben materialista beállítottságúak.

Ajánlott ajándékok: kozmetikai cikkek, éneklő doboz, esernyő, utazási cikkek, plüssállatok, bőrkabát, bunda, művészeti tárgyak.

Szelényi Anna

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: