2016-12-15 11:39:49• hírek • Szatmár.ro

Ajándék a léleknek... ajándék a betegeknek

Nagy Norbert és fellépő vendégei jótékonysági Karácsonyi koncertet adnak a szatmárnémeti Északi Színházban.

A december 23-án, pénteken 18 órakor kezdődő koncert bevételét orvosi felszerelésekre fordítják, amellyel a Szatmár Megyei Kórház gyermekgyógyászati részlegét támogatják, valamint a befolyt összeg egy részéből a Harag György Társulat egyik munkatársának orvosi kezeléséhez is hozzájárulnak. A gálán Nagy Norbert mellett Nagy Blanka, Razvan&Beáta Pop, valamint Romina&Cristian gondoskodnak arról, hogy az ünnepek tényleg emelkedett hangulatban teljenek.

Belépők 20 lejes áron, elővételben a színház Horea utcai jegypénztárában válthatók munkanapokon 10 és 17 óra között, illetve előadások előtt egy órával, valamint a Nagy Textil üzletekben. Idén Karácsonyra ajándékozz egészséget is a szeretet mellé!

A szatmári származású, jelenleg Olaszországban élő és oktató fiatal énekes, Nagy Norbert 1987. március 20-án született Szatmárnémetiben. Az Aurel Popp Zene- és Képzőművészeti Líceumban érettségizett, ahol zongorázni és gitározni tanult. Közben rájött arra, hogy az éneklésben tudja legjobban kifejezni önmagát. Előbb Socolan Ramona, majd Mordan Terézia volt az énektanára. Érettségi után sikeresen felvételizett a kolozsvári Gheorghe Dima Művészeti Egyetemre. Első szerepét a Rigolettó operában kapta 2010-ben. Az egyetem elvégzése után lehetősége volt kimenni Olaszországba. Itt tovább mélyítette tudását a Spezia városban található Giacomo Puccini Konzervatóriumban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: