2009-12-07 11:36:53• hírek • Szatmár.ro

Ajándék a házi kedvencének

Legújabb nyereményjátékunk során a macska-, illetve a kutyatartókat hívjuk játszani. A Dog For Life Diszkont jóvoltából két héten keresztül minden második nap kisorsolunk egy kilogramm minőségi kutyatápot, vagy igény szerint egy fél kiló macskatápot, hogy házi kedvencét valami új finomsággal lephesse meg az ünnepek idején.

A Dog For Life Diszkont nemrégiben nyílt meg Szatmárnémetiben, kínálata között minőségi kutyatápok, és macskaeledelek széles választéka megtalálható, amelyekből legújabb nyereményjátékunk során az Ön kutyája, vagy macskája is kaphat egy kis ízelítőt.

Nincs más dolga minthogy helyesen válaszoljon az alábbi kérdésünkre: Melyik a legolcsóbb kutyatáp, amely a Dog For Life Diszkontban megtalálható? (Kérjük feltüntetni a kutyatáp nevét, és annak kilogrammonkénti árát). Ezúttal is adunk egy kis segítséget, ha figyelmesen olvassa az alábbi cikket hamar rálelhet a helyes válaszra.

A megfejtéseket a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk, december 21-ig. Mindenkitől aki részt vesz a játékban a könnyebb kommunikáció érdekében kérjük, hogy az e-mailben tüntesse fel a telefonos elérhetőségét, illetve azt, hogy kutyatápot, vagy macskaeledelt szeretne nyerni.

Az első sorsolásra december 9-én kerül sor, aztán 11-én, 13-án, 15-én, 17-én, 19-én, illetve 21-én hirdetünk egy-egy nyertest. A játék végéig összesen hét szerencsés nyerhet a Dog For Life Diszkont jóvoltából egészséges és tápértékekben gazdag állateledelt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: