2009-01-07 18:02:10• hírek • Szatmár.ro

Ajándék a biztosítás mellé

A Szatmári Magyar Hírlap csütörtöki számában arról olvashatnak, hogy Szatmáron az átlagosnál magasabbak a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (RCA) tarifák.

A nagyszámú balesetek, valamint a gépkocsi alkatrészek drágulása arra késztette a biztosító társaságokat, hogy a 2008-as évben használt kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (RCA) tarifákat legalább 10 százalékkal emeljék a 2009-es évben.

A.leleményesebb üzletkötők nagyobb bevásárlóközpontok előcsarnokaiban, illetve a benzinkutaknál próbálják megfogni a potenciális ügyfeleket.

Amíg a fentebb említett helyeken vagy biztosítási ügynököktől vásárolt RCA biztosítás megkötésekor a gépkocsi tulajdonos nem számíthat nagy árengedményekre, mint azok, akik a biztosító társaságok székhelyein próbálják megkötni azt. A társaságok többsége ajándékokkal hálózza be leendő ügyfelét, egyesek vagy MP3-as lejátszót ajándékoznak „bónuszként" a biztosítás mellé, mások 5-20 %-os árengedményt kínálnak a megkötendő biztosítási díjból.

A Szatmári Magyar Hírlap csütörtöki számában arról is olvashatnak, hogy Szatmár megyében, mivel a harmadik zónába (azaz az átlagosnál több baleset történik) sorolták be, az itt bejegyzett gépkocsik éves biztosítási díja egyes esetekben túlszárnyalhatja az ezer lejt is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: