2010-08-19 10:21:18• hírek • (X)

Ahová megéri betérni

Kevés szatmárinak kell bemutatni a SecondTex használtruha raktar, amelynek neve 2005-ös piacra lépésük óta fogalommá vált a jó minőségű és olcsó ruhát vásárolni szándékozók körében.

Szatmárnémetiben a cég három bolttal áll a vásárlók rendelkezésére, mindhárom üzletükben különböző minőségű és árkategóriájú termékek kerülnek értékesítésre. A napokban egy kis változtatás történt: a város központjában kialakított Secondtex üzlet ezentúl nem a Horea utcán, hanem a Libertatii tér 16. szám alatt várja kedves vásárlóit. Az új üzlethelyiség tágasabb és egy sokkal elegánsabb környezetbe fogadja vendégeit.

Ide azok azokat a kedves vevőket várják, akik szeretnek öltözködni, értenek a divathoz és a ruhákhoz. Ebben az üzletükben havonta egyszer sor kerül 30 és 50 százalékos  árleszállítási akcióra, amely egy hétig tart. Havonta egyszer úgy, mint a SecondTex más üzleteiben, itt is teljes árukészlet csere történik, de naponta frissítik a kínálatot és pótolják a hiányt.



A Libertatii Tér 16. szám alá költözött a SecondTex


A hely új, de az árukészlet nem változott: a legnagyobb világmárkák kollekciói mellett,  minőségi  táskák és egyéb kiegészítők várják az ide betérőket. Az üzletben mindig egyedi darabokat  találunk, többek között különleges alkalmi ruhákra, báli és kismama darabokat szerezhetünk be elérhető áron. Érdemes betérni szeptembertől az üzletbe, mert sokkal jobb minőségű őszi és téli kollekcióval bővül a készlet.





Márkás és minőségi darabok várják a kedves vásárlókat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: