2009-07-16 17:43:13• hírek • (X)

Ahova érdemes betérni

Kevés szatmárinak kell bemutatni a SecondTex használtruha raktár-at, amelynek neve 2005-ös piacra lépésük óta fogalommá vált a jó minőségű és olcsó ruhát vásárolni szándékozók körében. Szatmárnémetiben a cég három bolttal áll a kedves vásárlók rendelkezésére, mindhárom üzletükben különböző minőségű és árkategóriájú termékek kerülnek értékesítésre.

A 15-ös lakónegyedben a volt Ardealul vendéglő helyen nyitotta meg üzletét a SecondTex Kft. Ebben az üzlethelyiségükben hétfőnként teljesen új árukészlet kerül a polcokra. Ráadásul a hét folyamán fokozatosan esnek az árak, míg hétfőn 15 lej per kilogramm áron értékesítik a ruhaneműket, kedden az árút már 12 lejért lehet megvásárolni, szerdán 9 lejbe kerül egy kilogramm, csütörtökön 6, pénteken 3,5, míg végül szombaton mindössze három lejért lehet haza vinni egy kilónyi használt ruhát.


A Second Tex üzlet a Horea utcában.


Ebben a boltban a ruhaneműn kívül cipőt, táskát, játékokat is talál a betérő vásárló. Összesen két ezer kilogrammnyi ruha kerül értékesítésre hetente, tehát nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy óriási a választék. Ezen kívül lakástextíliákat, függönyöket, sötétítőket, asztalterítőket, ágyneműket, törölközőket és törlőkendőket is lehet kapni.

Az üzlet egy külön cipős részleggel is rendelkezik, ahol a lábbeliken kívül táskákat, derékszíjakat, teljesen új, amerikai gyártmányú sportcipőket, nyaranként fürdőruhákat, télen pedig bőrkabátokat lehet kapni darabáron. Minden hónapban egyszer akciót szerveznek, amikor 30 és 50%-os százalékos kedvezménnyel lehet hozzájutni a termékekhez. Havonta egyszer teljes árukészlet csere történik, de minden nap van frissítve az árú.

A 16-os lakótelepen a Károlyi úton találjuk a SecondTex második szatmári boltját, itt hetente 300 kilogrammnyi ruhanemű kerül értékesítésre. Minden szerdán itt is teljes árukészletcserére kerül sor. Ezen a napon 22 lej kilónkénti áron vásárolhatók meg a ruhaneműk. Csütörtökön 19 lejbe kerülnek, pénteken 17, szombaton 15, hétfőn 14 és kedden 12 lejért árulják őket. Ebben a boltban jobb minőségű, vállfás ruha várja a betérőket.


Havonta teljesen új árukészlettel várják a kedves vásárlókat.


A Horea utcai, az Északi Színházzal szemben kialakított boltjában a SecondTex kiváló minőségű, szinte újnak mondható márkás ruhanemüket kínál eladásra. Ide azok azokat a kedves vevőket várják, akik szeretnek öltözködni, értenek a divathoz és a ruhákhoz és értékelik is azt. Ebben az üzletükben is havonta kerül sor árleszállítási akcióra, amely mindig egy hétig tart. Havonta egyszer itt is teljes árukészlet csere történik, de naponta frissítik a kínálatot és pótolják a hiányt. Körülbelül két ezer darab ruha van kint minden nap a vállfákon.

Mindig egyedi darabokat találunk az üzletekben, többek közt különleges alkalmi ruhákra, báli és kismama darabokra lelhetünk a polcokon. A cég ötéves jelenléte bebizonyította, hogy a second hand jelző Szatmárnémetiben immár egybefonódott a SecondTex kft. nevével.


Körülbelül két ezer darab ruha van kint minden nap a vállfákon.


 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: