2010-05-31 12:01:09• hírek • Szatmár.ro

Ahogy a fotósok látják

Már a Szatmár.ro képeslap- és háttérkép galériái közé is felkerültek afotópályázat résztvevői.

Nemrégiben ért véget a Szatmárnémeti, ahogy én látom címmel indított fotóversenye a Szatmár.ro hírportálnak és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalnak. Összesen 99 szatmári fotós közel 470 alkotása érkezett a versenyre, amelyek egy részéből pénteken fotókiállítás is nyílt a Szatmárnémeti Városnapok keretén belül.

A fotók egy része már a Szatmár.ro képeslap gyűjteményében is megtalálható, így online is elküldhetőek (http://www.szatmar.ro/index.php?p=postcard&cat_id=84).

Ugyancsak a fotópályázatra érkezett fotók egy része már a Szatmár.ro háttérképei közé is felkerültek, három képernyőmérethez igazítva (http://www.szatmar.ro/index.php?p=gallery&act=wallpapers&cat_id=85)

Ugyanakkor, a pályázat résztvevői részéről érkezett visszajelzéseket figyelembe véve, a Szatmár.ro hamarosan egy weboldalt indít szatmári fotósok számára, ahol alkalom lesz rendszeresen közzétenni a városról és egyéb témákról készült alkotásokat, tehát érdemes továbbra is lencsevégre kapni a környezetünk szépségeit, érdekes pillanatait.


Képeslapokként és háttérképekként is elérhetők a legjobb képek
Képeslapokként és háttérképekként is elérhetők a legjobb képek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: