2013-02-11 14:12:49• hírek • refszatmar.eu

Áhítatok református lelkipásztoroktól

Megjelent a Szatmári Református Egyházmegye lelkipásztorai által megirt áhítatos könyv második kötete.

- Íme a Szatmári Református Egyházmegye lelkipásztorainak áhítatai az egyházmegye honlapjáról. A Bibliaolvasó Kalauz 2011- és 2012-es kijelölt Igéit Mózes 3. 4. és 5-ik könyvei, Józsué könyve és Máté evangéliuma magyarázva. Nem magunkra akarjuk felhívni a figyelmet, hanem az általunk megismert, látnivaló, idõ és tér felett álló Jézus Krisztusra, Aki tegnap, ma és örökké ugyanaz! Vedd és olvasd! – ajánlja a könyvet Nagy Erika lelkipásztornő, egyházmegyei missziói előadó.

Az áhítatokat írták: Csűry István püspök (1), Balla Gábor (4), Elek Arnold (4), Erdei-Árva István (14), Fodor Lajos (15), Genda Árpád-Szabolcs (3), Ilonczai Zsombor (16), Jobb Domokos (15), Kaszaniczki Csongor (1) Király Lajos (14), Kovács József (4), Kovács Mátyás-Péter (20), Kürti Tamás (5), Máthé Róbert (14), Nagy Erika (10), Nagy Róbert (23), Rácz Ervin (25), Simon Attila (17), Somfalvi Edit (7), Varga Botond (15),Varga Szilárd (1). A borítót szerkesztette: Wagner Erik, a könyvet tördelte: Petrikó Ildikó, korrektúrázta: Oroszi Kálmán szatmári származású lelkipásztor.

Rácz Ervin a 228 áhitatot tartalmazó könyv szerkesztője és összeállítója köszönetet mond azoknak a lelkipásztortestvéreinek, akik példásan közreműködtek az áhítatok megírásában, valamint Isten áldását kívánja további életükre és szolgálatukra. Közös munka volt ez a Szentlélek közreműködésével. A könyv megvásárolható a Szatmári Református Egyházmegye Esperesi Hivatalában és a különböző egyházközségek lelkipásztorainál, ára 10 lej.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: