2019-01-14 08:15:04• hírek • Szatmár.ro

Ahány nyelvet beszélsz, annyi embert érsz! Nyelvtanfolyamokat indít a Hans Lindner Alapítvány

Álláskereséshez, munkahelyi előrelépéshez, nemzetközi tanulmányi tervekhez, egyetemi oklevél kimeneti követelményeihez vagy a mindennapi boldoguláshoz – az  idegennyelv-tudás manapság elengedhetetlen.

 

Ha már túljutott a német nyelvtanulás első mérföldkövein és tudja, hogy a nyelv elsajátítása alapos és rendszeres munkát kíván, bizonyára nem szándékozik megállni félúton. Iratkozzon be a január 22-én kezdődő középhaladó német kurzusra (A2-es szint) és fejlessze tovább némettudását! A kurzus végeztével nem jelent majd gondot németül megszólalni. Nyelvtudását munkája és utazásai során kíválóan hasznosíthatja.

 

Már tanult angolul, mégis zavarba jön, ha beszélnie kell? Vagy inkább a nyelvtan megy nehezebben? Munkájához vagy tanulmányaihoz szükséges a magabiztos nyelvtudás? Ha szeretne magasabb szintre lépni, iratkozzon be a január 21-én kezdődő haladó angol nyelvkurzusra (B1-es szint)! A nyelvtudás olyan kincs, melyet senki nem tulajdoníthat el.

 

Januártól újra magyar nyelvtanfolyam! A Hans Lindner Alapítvány gondola azokra is, akiknek a magyar megy nehezebben. Házastárs, család, munkahely miatt lenne szüksége alapvető magyar tudásra? Itt a segítség! A2-es szintű kurzus indul január 14-én. Iratkozzon be és lépje át a nyelvi akadályokat!

 

Tanuljon oroszul! De miért is...? Világszerte sok állam használja a cirill ábécét. Ismerete előnyt jelent a nemzetközi kapcsolatokban, az üzleti életben, az idegenforgalomban, a kereskedelemben és nem utolsó sorban a kultúrában és sok egyéb területen! Iratkozzon be a 2019. január 22-én induló alapfokú orosz nyelvkurzusra! Az orosz nyelvtudás belépőt jelent az ukrán, a szlovák, a cseh, a lengyel, a szerb, a horvát és a szlovén nyelvek világába. Üssön 8 legyet egy csapásra!

 

A német kurzus időtartama: 10 hét, összesen 40 óra

Kezdési időpont: 2019. január 22.

Órarend: kedd és csütörtök, 17-19 óra között

Tanár: Boros Beáta, német tanárnő, felnőttképzésben jártas oktató

 

Az angol kurzus időtartama: 10 hét, összesen 40 óra

Kezdési időpont: 2019. január 21.

Órarend: hétfő és szerda, 17-19 óra között

Tanár: Hudák Mária, angol tanárnő, iskolai- és felnőttképzésben jártas oktató

 

A magyar kurzus időtartama: 40 óra

Kezdési időpont: 2019. január 14.

 

Az orosz kurzus időtartama: 10 hét, összesen 40 óra

Kezdési időpont: 2019. január 22.

Órarend: kedd és csütörtök, 19-21 óra között
Tanár: Fiat Lidia, orosz tanárnő, felnőttképzésben jártas oktató

 

Beiratkozás személyesen az alapítvány székhelyén, a Zárda (Ceahlaului) utca 38. alatt vagy online. A kurzus helyszíne: Szatmárnémeti, Biki Károly (George Boitor) tér 11. szám. Bővebb információért hívja a 0261 715136-os telefonszámot!

 

"Ahány nyelvet beszélsz, annyi embert érsz" – Már IV. Károly király is megmondta, és a gondolat mit sem változott az évszázadok alatt. Ne maradjon le a legjobb ajánlatokról! Ne maradjon ki a külföldi utakból! Tanuljon nyelvet és kinyílik a világ!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: