2013-09-05 16:44:22• hírek • Kocsis Zoltán

Agyonverte szomszédját egy lóért a részeg férfi Nagytarnán

Tragédiába torkollott egy pszichés zavarokkal küszködő férfi részeg ámokfutása Nagytarnán. A dühöngő őrült első áldozata egy ló volt, majd sajnálatos módon a szomszéd az életével fizetett azért, mert megpróbálta megvédeni édesanyját.

Az 52 éves M.P. ivással töltötte a szerdai nap délelőttjét. Az illetőről köztudott a faluban, hogy pszichés problémákkal küszködik, gyógyszereket szed ennek kezelésére, kórházban is próbálták gyógyítani. Emellett ráadásul a férfi az alkoholt sem veti meg.

Szerdán dél körül alkoholgőzös agya elborult, ütni-verni kezdte az udvaron álló lovát. Kegyetlenkedését egy pillanatra abbahagyta, hogy új eszköz után nézzen, amivel folytathatná az állat bántalmazását. Ezt kihasználva felesége és anyósa gyorsan elvitték és elrejtették a lovat, nem sejtve, hogy ezzel egy tragédiát váltanak ki.

A feldühödött őrült ugyanis, lovát nem találván, átment a szomszédba, mivel azt hitte, csakis az vezethette el a lovat, mivel a két udvar között nem volt kerítés.

Mivel a szomszédasszony nem tudott semmit a dologról, az őrült őt is elkezdte ütlegelni. Ezt látván a 44 éves C. I. anyja segítségére sietett, amivel magára vonta M. P. mérgét. Előbb ököllel, majd lábbal, végül szőlőkaróval kezdte őt ütni.

Közben a szomszédok, a helyzetet látván, értesítették a rendőrséget és a mentőket. Sajnálatos módon azonban ez már későinek bizonyult, mivel C. I. útban a kórház felé életét veszítette.

M.P. ellen az eredeti magánlaksértés és súlyos testi sértés vádpont halált okozó testi sértéssé változott. A férfit csütörtök hajnalban vették őrizetbe, majd az ügyészség elrendelte a 29 napos, előzetes letartóztatását.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: