2015-12-29 21:19:03• hírek • Szatmár.ro

Agyafúrt betörőt fogtak el a rendőrök

Egy 93 éves nő vetett véget egy verekedésnek Szilágypérban - megsérült és kórházba került.

A rendőröknek december 28-án sikerült tetten érniük a 27 éves K. Vencelt, aki Nagymajtényban a tető cserepeinek elmozdításával próbált behatolni az egyik helyi bárba. A célja az volt, hogy onnan a mozdítható javakkal távozik. Jól felkészült az akcióra: az arcát egy házilag készített maszk takarta, hogy ne hagyjon nyomokat, kesztyűt viselt, cipőjére pedig egy vastag gyapjúzoknit húzott.

Amikor a rendőrök tetten érték és meg akarták bilincselni, agresszívvá vált és megütött egy tisztet. A rend őrei olyan javakat is találtak nála, amelyek más bűncselekményekből származtak. Harminc napos előzetes letartóztatásba helyezték.

A voceatransilvaniei.ro portál információi szerint K. Vencelnek már volt dolga a törvénnyel: kapott már büntetést a közrend megsértéséért, minősített lopásért, verekedésért és egyéb erőszakos cselekedetekért.

Rosszul járt a békítő

Hétfő este 21 órakor értesítették a tasnádi rendőröket, hogy Szilágypérban baj van: a 62 éves S. Ioan értesítette őket, ugyanis mialatt odahaza tartózkodott és falubelijével, a 18 éves V. Árpáddal italozott, egy hirtelen vita hevében egymásnak estek. A verekedőket egy 93 éves idős asszony próbálta lecsillapítani, de V. Árpád ellökte a nőt, de úgy, hogy az az ajtófélfának esett és beverte a fejét. Az idős nőt kórházba szállították.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: