2012-09-10 13:12:14• hírek • Kocsis Zoltán

Agresszívvé vált a megmentett öngyilkos

A szokásosnál többen, szám szerint hatan próbáltak meg véget vetni életüknek Szatmár megyében a szeptember 7-10. közötti hétvégén - derült ki a Megyei Kórház Sürgősségi Osztályának közleményéből. Az elmúlt hétvégén összesen 416 személy szorult sürgősségi ellátásra, közülük 96 volt kiskorú.

A hat öngyilkosságot megkísérlő személy közül kettő volt férfi - ők egyaránt pszichés zavarokkal küszködnek és alkohol hatása alatt öncsonkítással próbáltak meg véget vetni életüknek. Egyikük, a H.S. monogrammal rendelkező egy éles tárggyal több sebet ejtett magán a nyaka és a jobb alkarja környékén. Miután a személyzet ellátta sérüléseit, agresszívvé vált, az ápolók pedig a rendőrség segítségét kérték. Ártalmatlanná tétele után a pszichiátriára szállították.

A négy nő (21 és 48 év közöttiek) egyaránt gyógyszer-túladagolással próbált meg véget vetni életének. Ők a megfelelő kezelés után elhagyhatták a kórházat.

Szintén elhagyhatta a kórházat az a nő, akit a melle környékén harapott meg egy ló. Szerencséjére sérülése csak felszíni volt, így annak ellátása és fertőtlenítése után a nő hazatérhetett.

További négy személyt macskaharapás miatt kellett ellátni. Öten szenvedtek közúti balesetet, négy főt pedig fizikai bántalmazás ért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: