2012-11-20 11:42:45• hírek • Szatmár.ro

Agresszív kampány a városban

Az elmúlt napokban Szatmárnémeti városát ellepték a választási óriásplakátok, bannerek, háromlábú vasszerkezetre erősített plakátok. Nem menekült a városképet elcsúfító akciótól a központ és a régi városrész sem.

Történt mindez dacára annak, hogy az elmúlt héten Szatmárnémeti polgármestere, Coica Dorel látszólag hadat üzent a várost ellepő kampányáradatnak.

"Nap mint nap számos elégedetlen szatmári lakos keres fel bennünket az RMDSZ székházban, akiket zavar az elképesztő mennyiségű plakát és a hangfalakból bömbölő ricsaj - nyilatkozta megkeresésünkre Őry-Pákai Franciska, az RMDSZ megyei kampányfőnöke. Coica gyakorlatilag előkészítette a terepet azzal, hogy leszedette a villanyoszlopokról az egyik román párt plakátjait, majd pár nappal később beborították a régi városrészt USL-s plakáttal, melyen többek között maga a polgármester díszeleg. A szocialista-liberális szövetség egyébként nagyon agresszív kampányt folytat nemcsak városon, hanem az egész megyében, több településen úgy helyezvén ki a plakátjaikat, hogy azok balesetveszélyes helyzeteket idézhetnek elő a közúti forgalomban is" - tette hozzá a kampányfőnök.

Mint ismeretes, Pataki Csaba, az RMDSZ megyei elnöke a kampány kezdetén kijelentette: a Szövetség ezúttal is elegáns, visszafogott kampányt fog folytatni, a választókkal való direkt kapcsolattartásra koncentrálva.

Elcsúfítják a városképet a kihelyezett kampány-plakáttartók

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: