2017-03-27 16:24:42• hírek • Szatmár.ro

Agresszív avasiaktól kellett megmenteni a mentősöket

A hétvégi, Avasfelsőfaluban történt baleset kapcsán új részletek láttak napvilágot: a balesetben érintettek agresszív ismerősei fenyegették és próbálták megverni a mentősöket.

Mint arról már beszámoltunk, szombat éjjel az avasfelsőfalui Victoriei utcában haladt a 23 éves ombodi illetőségű férfi vezette autó, amikor a sofőr a szabályokat megszegve fordulási manővert kezdeményzett. Ekkor ütközött egy másik személygépjárművel, amit egy 18 éves avasújfalui fiatal vezetett, nem figyelve a kötelező követési távolság betartására. Az ütközés következtében a 23 éves autóvezető életét vesztette, az autójában utazó 33 éves szintén ombodi nő könnyebb sérüléseket szenvedett.

A rendőrségi jelentés arra viszont nem tért ki, hogy az avasfelsőfalui érintett barátai a baleset mellett elhaladva megálltak, majd inzultálni kezdték a munkájukat végző SMURD-rohammentősöket. A helyszínen veréssel fenyegetőző, agresszív fiatalok követték a mentőautót a helyi kórházba, ahol tovább folytatták a mentősök fenyegetését. A SMURD munkatársai úgy látták, hogy jobb lesz, ha a rendfenntartók segítségét kérik, mielőtt még jobban elfajul a helyzet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: