2015-04-03 10:01:57• hírek • Blikk.hu

Hujber: Jó barátom a halál

Hogyan és meddig bírhatja Hujber Ferenc a tempót?

A színész megszállottan dolgozik, kétszer hozták vissza a halálból januárban, a kórházból a majdnem végzetes keringési összeomlása után egy héttel már kollégái vitték ki saját felelősségére a Nyírő Gyula kórházból, hogy próbálhassa az Estére szabad a kecó című darabot, most pedig a Macskafogó című zenés-táncos előadásra készül, miközben még mindig szívspecialistához jár, május elsején már ebben a musicalben is játszik.
A sokáig önpusztító életet élő színész miatt sokan aggódnak, hogy megint a végzete felé tart azzal, hogy nem pihen.

– Nem kell engem félteni, jól vagyok – mondta Hujber, aki a Macskafogóban Safraneket, az idős komornyik macskát alakítja. A színész azt mondja, a közönség szeretete és a pénz az, ami miatt nem képes leállni az állandó munkával annak ellenére sem, hogy komoly egészségügyi gondjai voltak még nemrégiben.

– Szükségem van a pénzre természetesen, hiszen családfenntartó vagyok. Az emberek azt hiszik, hogy a népszerű színészek átlagon felül keresnek, de ez legtöbbször nem igaz. A karrierek mögött rengeteg boldogtalanság és hiányérzet van. Befutott karrierjük csúcsán lévő színészek egyedül élnek, s boldogtalan magánélet után halnak meg. Ismerek olyan Kossuth-díjas kollégát – a név nem fontos –, akivel két gyereke nem áll szóba, miközben az emberek azt látják, hogy a színpadon önfeledten játszik. Tele van a szakma anyagi vagy magánéleti gondokkal küzdő művészekkel.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: